Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

World Class Romania energizeaza participantii la RACE TO NATURE Trail & Family Run

2.03.2016 RACE TO NATURE Trail & Family Run

Evenimentele RUNFEST vor beneficia de sustinerea World Class, lider in fitness pe piata autohtona, ce ofera servicii de cinci stele pentru iubitorii de sport, in 14 tari din Europa si Orientul Mijlociu.
 
Toti participantii la RACE TO NATURE Trail & Family Run, din 17 aprilie, de la Cernica, se vor putea bucura de sesiuni de incalzire inainte de startul curselor, menite sa le stimuleze pofta de alergare in aer liber. Sedintele de training vor fi coordonate de o echipa de antrenori specializati ai World Class Romania, care se numara printre cei mai buni profesionisti din industria wellness-ului din tara si de peste hotare.
 
World Class Romania, sponsor oficial al sistemului RUNFEST, are 19 centre in toata tara si peste 35.000 de membri. Centrele World Class asigura servicii la cele mai inalte standarde, dotari de ultima generatie si programe de antrenament diversificate. World Class este partener exclusiv LES MILLS™ - cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume. In vara anului 2015, World Class Romania a lansat un nou concept de club premium de fitness si lifestyle, intitulat W, in cadrul caruia membrii au posibilitatea sa se antreneze si sa se deconecteze intr-un cadru intim si exclusivist. Primul centru W by World Class se afla in Bucuresti, in zona Charles de Gaulle, str. Alexandrina, nr. 20-22, iar cel de-al doilea centru este situat in zona de nord a Capitalei, in Cartierul Francez. 
 
La cea de a doua editie a crosului RUNFEST de la Cernica, World Class Romania va oferi si cateva surprize castigatorilor probei de semimaraton, dar nu numai. Participantii la RACE TO NATURE Trail & Family Run au de ales intre diferite variante de cros, in functie de nivelul de pregatire si categoria de varsta, pe urmatoarele trasee: 4 km, 6 km, 10,5 km si 21 km. Pentru copiii cu varste intre 6 si 11 ani vor fi disponibile trasee speciale de 1 km si 2 km.
 
Atat adultii, cat si copiii se vor putea bucura de platforma www.runfest.ro, relansata in acest an, ce le ofera acces rapid la informatii si inscrieri, profile de membri cu multiple functiuni, clasamente si statistici variate astfel incat sa isi poata urmari performantele de la un concurs la altul. Si, cel mai important, toata lumea va avea acces la competitii cu format unic ce le vor oferi portii bune de Sportainment!
 
Taxa de participare la crosul din 17 aprilie difera in functie de varsta concurentului si de perioada de achitare a acesteia, asadar va recomandam sa va grabiti si sa va rezervati online locul la Start. 
 
Spor la antrenamente pentru o adevarata cursa in natura!