Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

S-au deschis inscrierile la Fuga pe Ulita!

5.09.2018 Fuga pe Ulita

Amintirile din copilarie iti dau intotdeauna o nostalgie placuta, iar retrairea emotionala a libertatii de a zburda fara griji pe ulite si prin natura te incarca mereu cu energie pozitiva si optimism. Pe 27 octombrie 2018 dorim sa reinviem acele momente dragi si sa va oferim o experienta speciala, care sa combine in mod inspirat amintirea acelor ani cu pasiunea pentru miscare si cu traditiile romanesti.
 
Sub titulatura Fuga pe Ulita, eveniment din seria RUNFEST, sustinut de Mega Image prin brandul Gusturi romanesti, in calitate de partener oficial, va invitam sa va bucurati de o portie sanatoasa de alergare, combinata cu diverse provocari la joaca si multe surprize frumoase. 
 
Toata povestea este pusa la cale in parcul Herastrau, pe un traseu unic de 5 kilometri, deschis tuturor participantilor indiferent de abilitati, incepand de la varsta de 6 ani. Startul se da din zona Peluza „Roaba de cultura” din fata resaurantului Pescarus, Parcul Herastrau.
 
Inscrierile s-au deschis si se pot face online, pe pagina evenimentului de pe www.runfest.ro. Pana marti, 18 septembrie inclusiv, beneficiati de taxa minima de participare in valoare de 79 lei, iar pentru acces direct click aici.
 
Va asteptam la RUNFEST - Fuga pe ulita cu o cursa de alergare memorabila!