Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Pachetul de participare va fi unul consistent

11.10.2018 Fuga pe Ulita

Fuga pe Ulita, eveniment din seria RUNFEST, sustinut de Mega Image prin brandul Gusturi romanesti, in calitate de partener oficial, va da ocazia sa va manifestati pasiunea pentru miscare intr-un mod inedit si distractiv, in parcul Herastrau.
 
In zona de Start a evenimentului veti descoperi o atmosfera plina de voie buna si veselie, in care firul povestii se va impleti cu motive, traditii si Gusturi romanesti.
 
Toti concurentii care vor lua parte la acest eveniment vor descoperi in kit-ul de Start urmatoarele elemente: un tricou tehnic imprimat cu emblema RUNFEST - Fuga pe Ulita, sustinut de Mega Image prin brandul Gusturi romanesti, cu un design original, inspirat din motive populare; numar de concurs; o sticla de bautura sportiva Gatorade; turta dulce oferita de Gusturi romanesti; medalie de Finisher la incheierea cursei; alte produse oferite de sponsorii si partenerii evenimentului. La finalul cursei, participantii vor primi o portie cu paste Barilla, nr. 1 in Italia, in sos Barilla, fara carne, sau o portie de fasole cu ciolan de porc, in functie de ceea ce au bifat in momentul inscrierii in eveniment. Totodata, concurentii adulti se vor putea delecta, in zona de relaxare, cu un pahar cu vin fiert, pe care il vor primi dupa ce au terminat cursa.
 
In cadrul evenimentului participantii vor beneficia de serviciile standard oferite de echipa MPG la concursurile RUNFEST: amenajarea zonei de Start/ Finish; punct de informatii; marcarea traseului; puncte de alimentare si hidratare; comunicatii si interventii de urgenta; asistenta medicala si ambulanta; vestiar si garderoba; ajutor oferit de voluntari pe traseu si in zona de Start/ Finish; diferite oferte din partea sponsorilor si partenerilor; film oficial si fotografii ale concursului; muzica si MC pe durata evenimentului.
 
In cadrul evenimentului, dupa incheierea cursei, participantii vor avea ocazia sa castige mai multe premii la tombola, oferite de sponsori si parteneri.
 
Inscrierile la concursul RUNFEST - Fuga pe Ulita, sustinut de Mega Image prin brandul Gusturi romanesti, sunt deschise si se fac online pe pagina evenimentului de pe www.runfest.ro. Pana duminica, 21 octombrie inclusiv, beneficiati de taxa redusa de participare in valoare de 85 lei, urmand ca incepand cu 22 octombrie aceasta sa creasca la 99 de lei, iar in ziua cursei sa ajunga la 120 de lei. Pentru acces direct in sectiunea de inscrieri click aici.
 
Veti descoperi o atmosfera deosebita si Gusturi Romanesti la RUNFEST - Fuga pe Ulita 2018!