Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Voucher cu discount de 20% pentru cumparaturi la Running Warehouse

5.04.2016 RACE TO NATURE Trail & Family Run

Running Warehouse Europe, partener shop al sistemului RUNFEST, le ofera o surpriza alergatorilor inscrisi la RACE TO NATURE Trail & Family Run, pentru a le facilita  accesul la echipamente de cea mai buna calitate. 
 
Toti concurentii vor gasi in pachetul de participare un voucher cu discount de 20%, pe baza caruia pot achizitiona din magazinul online Running Warehouse Europe echipamente si accesorii sportive specializate, avand la dispozitie o oferta larga si variata.
 
Running Warehouse Europe este divizia europeana a Running Warehouse din Statele Unite ale Americii (SUA). Cu peste 30 de branduri, oferte exclusive, transport maritim de zi, transport gratuit pentru comenzile de peste 100 € pentru clientii romani, cu perioada de returnare a produselor in 30 zile pentru transportul maritim, cu garantia pretului redus si un website si un serviciu pentru clienti disponibil in 5 limbi straine, Running Warehouse Europe ofera o experienta de shopping unica pentru toti alergatorii pasionati. 
 
Grabiti-va sa va inscrieti la evenimentul RUNFEST din 17 aprilie, de la Cernica, pentru a beneficia de surpriza Running Warehouse Europe!