Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Voluntarii din Bistrita vin in sprijinul concurentilor

6.05.2016 Gabriela Szabo RUNFEST
Foto: Alin Ceuca
Competitia de alergare Gabriela Szabo RUNFEST, care va avea lor pe 7 mai in Bistrita, va beneficia de sprijinul voluntarilor care vor fi alaturi de organizatori si participanti pentru buna desfasurare a evenimentului.
 
Asadar, la cea de a XI-a editie a concursului traditional din Bistrita vor fi prezenti peste 30 de voluntari de la Universitatea Babes-Bolyai, prin intermediul Facultatii de Educatie Fizica si Sport, extensia Bistrita, sub coordonarea profesorului Horia Stefanescu si din partea Liceului cu Program Sportiv Bistrita. Acestia se vor gasi pe tot parcursul traseului si vor ajuta concurentii oferindu-le informatii si indicatii utile, in cazul in care vor avea nevoie. 
 
Evenimentul este organizat de Primaria Municipiului Bistrita si Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud, iar participarea este gratuita.
 
Toate informatiile despre concurs si programul zilei de 7 mai 2016 sunt publicate pe pagina dedicata competitiei Gabriela Szabo RUNFEST, de pe www.runfest.ro.  
 
Va asteptam sambata, 7 mai, de la ora 09:00, sa dam startul miscarii in Bistrita!