Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Urmeaza un sezon RUNFEST 2018 de exceptie

28.02.2018

 
UPDATE:
Ca urmare a dificultatilor intampinate in procesul administrativ-organizatoric, editia 2018 a evenimentului Hot Chocolate Race 10/5 k a fost anulata!
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
In 2018 comunitatea RUNFEST se va bucura de multa miscare in formula deja cunoscuta de Sportainment, marca MPG, in care vom imbina pasiunea pentru alergare cu noi provocari si surprize pentru a ne bucura impreuna de noi experiente interesante.
 
Pe scurt, povestea RUNFEST 2018 se va derula astfel: in iunie vom raspunde provocarii DHL si vom urca in localitatea din Romania aflata la cea mai mare altitudine – Fundata (Cheile Gradistei) pentru DHL Carpathian Marathon. In septembrie vom lua cu asalt Capitala in cea mai distractiva si mai energizanta cursa pe ritmuri muzicale – THE MUSIC RUN, iar la final de sezon vom sarbatori in stil romanesc, la Fuga pe ulita, inca un an de RUNFEST. Va fi un alt an bun in care vom aduna cu totii numeroase amintiri frumoase, imortalizate in mii de poze dar si in filme, in care vom descoperi noi prieteni, vom castiga premii si ne vom bucura de tot felul de surprize.
 
Competitiile de alergare RUNFEST 2018 sunt urmatoarele:
 
DHL Carpathian Marathon – 16 iunie, Cheile Gradistei - Fundata| Trail Run;
THE MUSIC RUN (www.themusicrun.com) – 15 septembrie – Bucuresti | Entertainment Run;
Fuga pe ulita – 27 octombrie, Bucuresti | Fun Run.
 
Fiecare dintre cele 3 evenimente se va desfasura in locatii speciale, fie ca este vorba de Bucuresti, fie ca vorbim de Carpatii Meridionali, iar fiecare competitie va oferi la pachet trasee atractive, energie pozitiva, culoare si dinamism.
 
Va asteptam cu multa pofta de distractie la startul curselor din 2018!