Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

URBATLON 2017, o editie fantastica datorita sponsorilor si partenerilor!

25.06.2017 URBATLON Bucuresti
Foto: Ovidiu Salavastru

Editia a 4-a a URBATLON a fost una dintre cele mai frumoase potrivit participantilor, dar si sustinatorilor lor prezenti la Arena Nationala. Momentele energizante, cele de actiune, concentrare, satisfactie si bucurie s-au intalnit pe toata durata cursei cu obstacole. Concurentii s-au bucurat in acest an de probe condimentate cu noi obstacole si de o zona de Start/Finish cu numeroase servicii, beneficii dar si cu multe surprize.

URBATLON 2017 a fost un eveniment reusit care a oferit experiente frumoase tuturor datorita eforturilor depuse de echipele de organizare si de implementare, precum si reprezentantilor companiilor care au sponsorizat evenimentul si tuturor partenerilor acestei editii pentru a amenaja cele 9 probe cu obstacole, pe traseul de 5 kilometri.

Pe aceasta cale dorim sa le transmitem multe multumiri tuturor celor care au pus umarul si sufletul in organizarea acestei competitii: sponsorilor, partenerilor, voluntarilor, partenerilor media, fotografilor si echipei MPG, precum si celei coordonate de Razvan Juganaru!

Editia a 4-a a evenimentului  a fost sustinuta de Barilla si Canon, parteneri oficiali, de sponsorii Alka si Toortitzi, Carousel Events si Divertiland, Mio Technology si MiVia™, URSUS Cooler, World Class, CANAH, iNES Group si GoldNutrition, precum si de Sanador, in calitate de partener medical. Partenerii evenimentului au fost: Primaria Municipiului Bucuresti, ALPAB, Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti, Vesta, Palett Trading, Delta Plus Trading, ProEnerg, ASVSU, Brigada de Voluntari, Even’thor si Asociatia Club Sportiv „Zsolt Gyongyossy, Educatie prin Sport”.

Evenimentele RUNFEST beneficiaza de sprijinul a numerosi ambasadori sportivi ai sistemului RUNFEST – www.runfest.ro: Gabriela Szabo - multipla campioana olimpica si mondiala la atletism; Zsolt Gyongyossy - antrenor emerit; Razvan Juganaru – multiplu campion national la MTB; Horatiu Dumitrescu - multiplu campion national si international la triplusalt si Personal Training Manager la World Class Romania; Calin Novacescu - antrenor Taekwondo si Fitness; Sorin Chineata, alergator la semimaratoane si maratoane internationale. Atmosfera de Sportainment a fost intretinuta cu ritmuri alerte de catre membrii Balasa Percussion Group.

Promoveaza spiritul sportiv si ne ajuta sa comunicam in permanenta si sa va informam KISS FM, partenerul media oficial al sistemului de alergare RUNFEST, eJobs, partener de recrutare, alaturi de Inga Media si Libertatea, in calitate de parteneri media principali, si de partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Alerg.ro, Biciclistul, 4RUN.ro, Orasulm.eu, RomaniaPozitiva.ro, IReporter.ro, SportPici.ro, Edu-News.ro, SportsPlanner.com si Insport.ro, cu sprijinul comunitatii Ro Club Maraton, a bloggerilor 36fit.com, Carmen Albisteanu, 188bpm.com si Chineata.ro.

Toate aceste momente frumoase de la URBATLON 2017 se vor revedea in sute de poze vor fi publicate in albume pe pagina Facebook RUNFEST si va asteptam cu likes, shares & feedback.

Va multumim tuturor pentru toate eforturile depuse pentru ca URBATLON 2017 sa fie o editie de succes!