Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Un start dulce pentru sezonul RUNFEST 2017

14.02.2017 Hot Chocolate Race 10/5 K

Primavara ne deschide pofta de miscare, de explorat natura abia trezita la viata si de petrecut cat mai mult timp in aer liber alaturi de cei dragi. Bucuria este cu atat mai mare cu cat nivelul endorfinelor este unul ridicat.
 
Deschidem sezonul RUNFEST cu o tematica “dulce” si gata sa va oferim toate motivele pentru care sa luati startul impreuna cu noi. Pe 8 aprilie a.c. va invitam la prima editie a competitiei Hot Chocolate Race 10/5 k, un eveniment ce va propune doua curse atractive si va rasplateste dorinta de miscare cu ispite dulci.
 
Traseele de 5 si 10 kilometri sunt desenate pe aleile parcului Herastrau, in decorul natural proaspat si colorat in nuante vii de verde. Atmosfera din zona de Start/Finish si de pe traseu este pusa la punct cu atentie pana la ultimul detaliu de catre echipa MPG pentru a va oferi o experienta memorabila.
 
Va asteptam cu muzica, multa veselie si pachete atractive de concurs, iar efortul depus in timpul alergarii va avea un Finish pe masura, pentru ca va asteapta un Chocolate Box, plin cu delicii. Inscrierile sunt deschise pe www.runfest.ro, iar pentru a va inregistra click aici.
 
Rezervati-va locurile la cea mai dulce cursa a anului: Hot Chocolate Race 10/5 k!