Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Ultimele zile cu taxa redusa la FOX TRAIL HM

24.08.2017 Bucharest Fox Trail Half Marathon

 
Pregatirile pentru Bucharest FOX TRAIL Half Marathon au intrat pe ultima suta de metri, competitia din 2 septembrie fiind gata sa ofere o super aventura pasionatilor de alergare in padure.
 
La aceasta a 5-a editie a evenimentului sunt pregatite 3 trasee, de 5, 10 si 21 km, dar si multe surprize si o atmosfera energizanta.
 
Nu uitati de concursul cu premii Alearga la Fox Trail si Persil te premiaza, care se va incheia pe 27 august, marele premiu constand intr-un smartphone Samsung Galaxy S8, oferit de Henkel Romania. Mai multe detalii despre concurs puteti citi aici.
 
Foarte important este sa stiti ca toti alergatorii care isi vor achita taxa de inscriere pana duminica 27 august inclusiv, vor beneficia de numere personalizate.
 
Cei care inca nu si-au rezervat locul de concurs la Bucharest FOX TRAIL Half Marathon mai au posibilitatea sa se inregistreze si sa achite taxa de participare de 99 de lei pana la finalul zilei de 27 august
 
In ultimele zile de inscriere, respectiv in saptamana evenimentului, taxa va ajunge la 109 lei. Pentru copiii cu varste sub 12 ani este rezervata o taxa unica de concurs de 45 de lei, pe toata durata inscrierilor.
 
Ultima zi de inregistrare la Bucharest FOX TRAIL Half Marathon, precum si de achitare a taxei de participare este 31 august a.c., iar pentru acces direct click aici.
 
Asteptam sa va incheiati vacanta activ si sa luati startul Bucharest FOX TRAIL Half Marathon