Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Tricoul RUNFEST - Bucharest After9Cross, imprimat in culori fosforescente

29.06.2016 Bucharest After9Cross

Participantii la concursul de alergare RUNFEST - Bucharest After9Cross, powered by Infinity Trophy, se vor bucura de un pachet atractiv de start in care au fost incluse produse care sa le ofere tuturor o experienta frumoasa si interesanta.
 
Unul dintre elementele centrale ale competitiei este tricoul de colectie RUNFEST, confectionat din bumbac de culoare neagra si personalizat cu un design atractiv, fiind imprimat cu emblema RUNFEST - Bucharest After9Cross powered by Infinity Trophy, in nuante fosforescente.
 
Pentru o experienta cu adevarat electrizanta, in pachetele de participare, veti regasi accesorii colorate si luminoase, precum bratari, coliere, ochelari din seria Glow, vizibile in intuneric.
 
In seara de 22 iulie, participantii la Bucharest After9Cross se vor putea pregati de eveniment in ritmuri vesele de samba, intr-un spectacol vizual si sonor oferit de membrii Balasa Percussion Group. La competitia din parcul Alexandru Ioan Cuza - IOR, concurentii vor avea ocazia sa isi completeze tinutele stralucitoare de seara cu desene fosforescente si sa imortalizeze toate momentele de distractie la Photo corner. 
 
Inscrierile sunt deschise online pana pe 19 iulie, inclusiv, pe pagina dedicata evenimentului Bucharest After9Cross, iar pentru acces direct click aici. Pana pe 17 iulie este valabila taxa de concurs de 75 de lei.
 
Va asteptam sa ne bucuram impreuna de o experienta inedita la  RUNFEST - Bucharest After9Cross!