Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Tombola cu super premii la URBATLON!

13.06.2017 URBATLON Bucuresti

URBATLON 2017 vine cu noi probe menite sa stimuleze pofta de aventura, de testare a limitelor si a dorintei de distractie intr-o atmosfera sportiva deosebita!

Participantii la aceasta editie vor avea ocazia sa castige insa si premii atractive la finalul evenimentului. Echipa MPG va organiza o tombola cu produse variate oferite de sponsorii competitiei:

  • Mio Technology, liderul pietei autohtone de dispozitive GPS, care s-a alaturat in acest an competitiilor RUNFEST pentru a sustine comunitatea sportivilor amatori va rasplati pasiunea pentru miscare a participantilor prin oferirea a doua bratari fitness MiVia™ Essential 350 si a unui ceas MiVia Run 350.
  • World Class, liderul pietei de fitness din Romania, partener de proba la URBATLON, pune la dispozitia norocosului castigator un abonament GOLD de 1 luna la una dintre locatiile sale din tara.
  • CANAH, cel mai important procesator de seminte de canepa din Europa, va oferi 5 pachete cu produse eco-vegane, pe baza de seminte de canepa. Acestea reprezinta surse naturale de nutrienti esentiali, ideale pentru sportivi: proteina completa, acizi grasi polinesaturati Omega 6 si Omega 3, fibre, vitamine si minerale.

Inscrierile se realizeaza online pe www.runfest.ro, in pagina dedicata evenimentului, si sunt deschise pana pe 21 iunie a.c., inclusiv.

Concurentii vor avea acces la mai multe servicii si facilitati disponibile in zona de Start/Finish si se vor putea relaxa in cadrul evenimentului pe ultimele hituri ale verii si pe ritmurile Balasa Percussion Group.

Va asteptam pe 24 iunie sa va energizam la maxim la Arena Nationala!