Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Sute de participanti s-au bucurat de alergare in padurea Baneasa

2.09.2017 Bucharest Fox Trail Half Marathon
Foto: Vlad Mihailescu.

Astazi ne-am bucurat de o zi excelenta in mijlocul naturii! Padurea Baneasa ne-a oferit cadrul ideal si racoros pentru a o cerceta in alergare, iar participantii dornici de miscare si atmosfera prietenoasa si energizanta au contribuit la reusita editiei a 5-a a Bucharest FOX TRAIL Half Marathon!

Peste 500 de pasionati de cros, mici si mari, oameni cu spirit frumos si vesel, au alergat pe cele trei trasee, Scurt - 5 km, Standard - 10 km si Epic - 21 km, si au profitat din plin de natura generoasa si verde.

Dupa ce au explorat cararile padurii Baneasa au primit binemeritata medalie de Finisher, iar apoi si-au refacut dozele de energie cu fructe, apa, bautura izotonica si cu cate o portie gustoasa de paste Barilla, nr. 1 in Italia. Adultii s-au racorit cu o doza de URSUS Cooler, o bere cu lamaie si fara alcool, care sustine activitatile sportive din seria RUNFEST. La toate acestea s-au adaugat serviciile specifice unui eveniment sportiv oferite de echipa MPG, la standarde ridicate de organizare.

Toti alergatorii inscrisi in competitie si prezenti la eveniment au luat parte la tombola desfasurata la finalul curselor de alergare. In urma acesteia, Cristina Carp a castigat azi 1 ceas ACCURIST SPORT 7001 CRONOGRAF. 

Rezultatele Bucharest FOX TRAIL Half Marathon 2017 pot fi consultate pe pagina competitiei de pe www.runfest.ro, iar pentru acces direct click aici.

Sute de poze au imortalizat bucuria alergarii si momentele de distractie si relaxare din zona de  Start/Finish urmand sa fie incarcate in albumele foto de pe Facebook RUNFEST, in zilele urmatoare.

Va multumim tututor pentru participare si pentru ca ati contribuit la succesul evenimentului si va felicitam pentru rezultate!