Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Surpriza dulce in kit-ul de start de la Gusturi romanesti

19.10.2016 Fuga pe Ulita

Alergam, ne bucuram de aerul si peisajul de toamna, de atmosfera si muzica special pregatite pentru evenimentul RUNFEST - Fuga pe ulita, dar ne delectam si cu o surpriza dulce de la Gusturi romanesti, oferita de Mega Image, partenerul oficial al concursului.

Toti concurentii vor descoperi in kit-ul de start un pachet cu turta dulce Gusturi romanesti, un desert traditional ce ne aminteste cu drag de sarbatorile de iarna, de cadourile dulci ale matusilor, de aniversarile in familie. Pachetul contine turta dulce cu glazura de bezea, fina si crocanta, iar produsul este preparat din faina alba de grau, faina semialba si faina de secara, miere poliflora de albine si din scortisoara.

In kit-ul de Start, participantii vor descoperi si un tricou tehnic extrem de util in activitatile sportive. Tricoul este de culoare alba si confectionat dintr-un material respirabil din poliester si are imprimata emblema cu un design original a concursului RUNFEST - Fuga pe ulita, sustinut de Gusturi Romanesti. In pachet se mai gasesc: numarul de concurs; un voucher cu discount special Running Warehouse Europe; un baton Isostar; un pachet cu Toortitzi; o mostra de Persil gel. La finalul cursei, concurentii vor primi cate o medalie de Finisher, precum si cate o portie cu paste Barilla, nr. 1 in Italia, in sos de rosii Barilla, sau o portie de fasole cu ciolan de porc, in functie de ceea ce au bifat in momentul inscrierii in eveniment. Totodata, participantii adulti se vor putea delecta, in zona de relaxare, cu un pahar cu vin fiert, pe care il vor primi odata cu portia de mancare.

Inscrierile la RUNFEST - Fuga pe ulita, sustinut de Gusturi Romanesti, care va avea loc pe 19 noiembrie, in Herastrau, se fac exclusiv online pe pagina competitiei de pe www.runfest.ro, fiind deschise pana pe 16 noiembrie, inclusiv. Pentru acces direct click aici.

Brandul Gusturi romanesti, lansat de Mega Image in 2009, include o gama extinsa de produse realizate dupa retete traditionale, autentice sau recunoscute pentru calitatea si expertiza fiecarei zone a tarii. Produsele Gusturi romanesti sunt fabricate in Romania, obtinute dupa retete ce sunt parte a culturii romanesti sau reprezentative pentru o anumita zona a tarii, obtinute in cele mai multe cazuri printr-un mod de prelucrare traditional si fara adaosuri nespecifice retetei autentice.

Bucurati-va de miscare, surprize frumoase si o atmosfera speciala cu gusturi romanesti la RUNFEST – Fuga pe ulita!