Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

SUPER TOMBOLA: Alearga si FOX te premiaza!

3.07.2017 Bucharest Fox Trail Half Marathon

Odata cu startul inscrierilor la evenimentul Bucharest FOX TRAIL Half Marathon,  astazi, 3 iulie a.c., la ora 12:00, lansam super tombola „Alearga si FOX te premiaza!”  in care aveti posibilitatea sa castigati mai multe premii atractive!

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti cat mai repede la concursul de alergare din 2 septembrie, in padurea Baneasa, si sa achitati taxa de participare, si aveti sansa de a participa la extragerile din perioada 4-17 iulie 2017 care vor avea urmatoarele premii:

  • 14 invitatii gratuite zilnice la concursul de alergare din padurea Baneasa;
  • 2 bratari Mio MiVia™ Essential 350, fiind alocata cate una la extragerea saptamanala, respectiv in datele de 10 iulie 2017 si 17 iulie 2017, dupa ora 14:00;
  • 1 ceas Mio MiVia™ Run 350, care se va aloca printr-o extragere aleatorie la sfarsitul perioadei dedicate desfasurarii concursului, numele persoanei castigatoare va fi comunicat luni, 17 iulie 2017, dupa ora 16:00.

Super tombola „Alearga si FOX te premiaza!”  se desfasoara pe Facebook RUNFEST, unde este postat un anunt legat de acest concurs, iar in dreptul acestuia vor fi comunicate numele castigatorilor dupa extragerile zilnice si saptamanale, conform Regulamentului de concurs, pe care il gasiti pe pagina Bucharest FOX TRAIL Half Marathon, iar pentru acces direct click aici.

Inscrierile in eveniment se pot face exclusiv online pe pagina competitiei de pe www.runfest.ro, iar pentru acces direct click aici. Sunt disponibile: pretul minim de participare de 75 de lei, pentru adulti si juniori, pana pe 16 iulie a.c., inclusiv, si taxa unica de concurs de 45 de lei pentru copiii sub 12 ani!

MiVia™ Essential 350 este prima bratara din lume cu senzor EKG, tehnologie inovatoare NASA EMD si functie pentru antrenarea respiratiei. Bratara de fitness se sincronizeaza cu aplicatia Android sau iOS. Pasionatii de sport pot, de exemplu, sa atinga senzorul EKG cu un deget, timp de 2-10 secunde, pentru a-si monitoriza ritmul cardiac si timp de 30 de secunde sau doua minute pentru a primi o gama completa de informatii despre functiile corpului sau, incluzand informatii despre nivelul de energie, de stres sau varsta sistemului nervos autonom.

Fiti cu ochii pe pagina oficiala RUNFEST pe Facebook Run Fest.

Rezervati-va locul la startul FOX TRAIL Half Marathon si intrati in tombola cu premii!