Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Starturi separate la RACE TO NATURE T&FR!

22.05.2017 RACE TO NATURE Trail & Family Run

Pentru ca toata lumea sa se bucure in voie de miscare, starturile la concursul RACE TO NATURE Trail & Family Run vor fi separate. Astfel, duminica, 28 mai, la ora 09:00 vor pleca in curse alergatorii inscrisi la traseele Kids - 2,5 km si Scurt - 5 km, iar de la ora 10:30 se va da startul pentru participantii de la Standard - 10 km, urmati la 5 minute distanta de cei care vor concura la Epic - 21 km.

Pe langa desfasurarea evenimentului in padurea Caldarusani, o locatie noua pentru concurenti, v-am pregatit o atmosfera grozava la zona de Start/Finish unde va veti bucura atat de serviciile de organizare la un nivel ridicat oferite de echipa MPG, dar si de zone de relaxare si de joaca pentru cei mici.

Dupa ce au trecut linia de Finish la RACE TO NATURE Trail & Family Run, toti copiii se vor putea distra  intr-o zona special amenajatapentru ei cu sprijinul Carousel Events, care iubeste evenimentele inedite si muta pentru o zi distractia din Divertiland Playland in natura.

Ii asteapta curse in gonflabilele de diferite dimensiuni si o zona in care isi pot demonstra creativitatea prin desen. In plus, avem pregatite ateliere de baloane modelabile si face painting care cu siguranta ii vor incanta pe cei mici, dar si pe cei mari deopotriva.

Daca inca nu v-ati rezervat locul la RACE TO NATURE Trail & Family Run, mai aveti sansa sa o faceti pana miercuri, 24 mai, ultima zi de inscriere. Inregistrarea in competitie se face exclusiv online pe platforma www.runfest.ro, iar pentru acces direct click aici.

Va asteptam cu mare pofta de miscare si de distractie pe 28 mai, la Caldarusani!