Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Start RACE TO NATURE Trail & Family Run – energie, natura si distractie!

2.03.2016 RACE TO NATURE Trail & Family Run
Foto: Bogdan Coroama
Sistemul RUNFEST, dedicat tuturor pasionatilor de alergare si intr-o formula noua si moderna, deschide sezonul de miscare in natura cu cea dea 2-a editie a crosului de la Cernica, care se va desfasura, incepand din acest an, sub denumirea RACE TO NATURE Trail & Family Run.
 
Pe 17 aprilie, in padurea Cernica-Pantelimon vom da startul unei aventuri frumoase de primavara, o adevarata incursiune in natura. Va asteapta o zona noua de intalnire si relaxare, trasee desenate special pentru a va bucura de alergare, dar si mai multe beneficii si servicii in sistemul RUNFEST.
 
Zona de Start/Finish va fi amenajata intr-o locatie pitoreasca din cadrul Extreme Park Cernica, in apropierea lacului, dar cu acces la diferite facilitati pentru toti participantii, fie concurenti sau sustinatori. Echipa MPG a gandit traseele astfel incat sa ofere iubitorilor de sport o experienta inedita, potrivita pentru fiecare nivel de concurs. Participantii la RACE TO NATURE Trail & Family Run vor descoperi mai multe variante de curse atractive care sa le stimuleze pofta de miscare. 
 
Atat cei mici, cat si cei mari au la dispozitie variante de cros pe mai multe trasee: 1 km, 2 km, 4 km, 6 km, 10,5 km si 21 km. Juniorii, cu varste intre 12 si 15 ani, vor putea concura pe traseul cu lungimea de 4 kilometri. Inscrierile sunt deschise online pe pagina evenimentului pana pe 13 aprilie a.c., inclusiv.
 
Copiii, cu varstele cuprinse intre 6 si 11 ani, vor putea sa se bucure de miscare la RUNFEST pe un traseu special, cu lungimea de 2 kilometri, realizat in imediata vecinatate a punctului de start. Pentru acestia inscrierile vor fi deschise dupa data de 7 martie.
 
Taxa de participare pentru participantii cu varste peste 12 ani incepe de la 55 de lei si va creste progresiv, iar copiii vor beneficia de un pret special. La acest link gasiti informatii despre taxa de participare, iar pentru a afla detalii despre pachetul de concurs pe care il veti primi pentru acest eveniment click aici.
 
Va asteptam sa dam startul unei super aventuri in natura!