Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Start la inscrieri in URBATLON, cea mai electrizanta cursa a verii

11.05.2017 URBATLON Bucuresti

Adrenalina, provocare, autodepasire, distractie si un final spumos! Daca de toate acestea va era dor... suspansul s-a incheiat. Editia a IV-a a URBATLON e gata sa ofere noi aventuri amatorilor de sport si distractie si sa mentina nivelul de adrenalina la cote inalte!

Pe 24 iunie, la Arena Nationala, dam startul aventurii urbane ce va provoaca spiritul de sportiv dar si pofta de distractie. Am pregatit noi surprize si noi teste de abilitate fizica, dar si psihica ce vor face deliciul amatorilor de miscare.

Provocarea URBATLON 2017 este de a parcurge in alergare un traseu de numai 5 kilometri si de a trece prin 9 probe atletice gandite sa va energizeze mintea si corpul. Evenimentul este accesibil tuturor amatorilor de miscare, indiferent de abilitati, iar pe parcurs veti gasi tot felul de tips & tricks care va vor ajuta sa depasiti cu bine toate probele si sa ajungeti la Finish.

Inscrierile se realizeaza online pe www.runfest.ro, in pagina dedicata evenimentului, si sunt deschise pana pe 21 iunie a.c., inclusiv.

Grabiti-va sa va rezervati un loc la startul aventurii urbane cu pretul minim de participare, de 75 lei, valabil pana duminica, 21 mai! Pentru inscrieri click aici.

Editia a IV-a a evenimentului este sustinuta de Carrefour, partener oficial al curselor Gabriela Szabo Series, de sponsorul oficial Barilla, si de sponsorii: Alka Group cu Toortitzi, Mio Technology si MiVia, Ursus Cooler, Canah, iNES Group si Divertiland.

URBATLON 2017 beneficiaza de sprijinul a numerosi ambasadori sportivi ai sistemului RUNFEST – www.runfest.ro, printre care mentionam: Gabriela Szabo - multipla campioana olimpica si mondiala la atletism; Zsolt Gyongyossy - antrenor emerit; Razvan Juganaru – multiplu campion national la MTB; Horatiu Dumitrescu - multiplu campion national si international la triplusalt si Personal Training Manager la World Class Romania; Calin Novacescu - antrenor Taekwondo si Fitness; Sorin Chineata, alergatori la semimaratoane si maratoane internationale.

Promoveaza spiritul sportiv si ne ajuta sa comunicam in permanenta si sa va informam KISS FM, partenerul media oficial al sistemului de alergare RUNFEST, eJobs, partener de recrutare, alaturi de Inga Media si Libertatea, in calitate de parteneri media principali, si de partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Alerg.ro, Biciclistul, 4RUN.ro, Orasulm.eu, RomaniaPozitiva.ro, IReporter.ro, SportPici.ro, Edu-News.ro, SportsPlanner.com si Insport.ro, cu sprijinul comunitatii Ro Club Maraton, a bloggerilor 36fit.com, Carmen Albisteanu, 188bpm.com si Chineata.ro.

Lansam noi provocari intr-o super editie a URBATLON!