Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Start la Gabriela Szabo RUNFEST Bistrita! Inscrieri gratuite

11.04.2016 Gabriela Szabo RUNFEST

Pe 7 mai 2016 debuteaza cea de-a XI-a editie a competitiei de alergare Gabriela Szabo RUNFEST, de la Bistrita, iar inscrierile in eveniment sunt acum deschise.

Asa cum este traditia, la acest concurs din orasul natal al celebrei atlete olimpice si mondiale, inscrierile la cursele de alergare sunt gratuite. Pentru eveniment este alocata o limita maxima de 1.000 de locuri. La atingerea acestui numar, competitia va fi considerata inchisa si nu se vor mai putea realiza inscrieri.

Gabriela Szabo RUNFEST ofera curse variate, atat pentru copii si juniori, cat si pentru adulti pe distante de: 2 km, 4 km si 8 km.

Traseul este unul deosebit de atractiv si strabate inima localitatii Bistrita, dezvaluind cladiri importante si locuri pline de istorie, iar la eveniment va lua parte Gabriela Szabo, ambasadorul crosurilor RUNFEST, care va sustine copiii prezenti la curse si va alerga alaturi de ei.

"Pe 7 mai voi fi la start impreuna cu toti cei care doresc sa faca miscare si ii invit pe bistriteni sa arate ca iubesc viata activa si sa fie la start alaturi de copiii lor, alaturi de mine, fie ca alearga, fie ca ne sustin de pe margine. Fiecare pas facut si fiecare incurajare sunt importante. Eu voi fi acolo pentru ca doresc sa dau ceva inapoi orasului meu natal, sustinatorilor mei si, ce as putea face mai bine decat sa ofer experienta mea, timpul meu si pasiunea pentru alergare, cu prioritate, copiilor nostri. Ei sunt ceea ce avem cel mai de pret, mina de aur a Romaniei. De aceea, toata atentia noastra ar trebui sa fie daruita lor astfel incat sa creasca sanatosi, sa fie bine educati si sa devina campioni daca isi doresc acest lucru", a spus campioana olimpica si mondiala Gabriela Szabo.

Evenimentul este organizat de Primaria Municipiului Bistrita si Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud, avand ca parteneri tehnici Fundatia PROAM Events, MPG - agentie de marketing sportiv specializata in crearea si implementarea de evenimente sportive pentru amatori,  in colaborare cu Asociatia Judeteana de Atletism Bistrita-Nasaud. S-au alaturat evenimentului Kaufland, in calitate de partener oficial, si sponsorii BCR si Teraplast.

Asadar, va recomandam sa va creati un cont gratuit pe www.runfest.ro, apoi sa va logati si sa selectati evenimentul Gabriela Szabo RUNFEST, din 7 mai, si sa va inscrieti la cursa potrivita categoriei de varsta in care va aflati. Inscrierile sunt deschise si se fac exclusiv online pana pe 4 mai 2016, inclusiv.

Va tinem la curent cu informatiile si pe pagina Facebook RUNFEST.

Spor la antrenamente si va asteptam la start!