Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Se prelungesc inscrierile la RUNFEST - Fuga pe ulita!

16.11.2016 Fuga pe Ulita

Daca nu v-ati rezervat inca un loc la startul celei mai amuzante competitii din acest sezon de alergare, va recomandam sa va inscrieti degraba la RUNFEST - Fuga pe ulita, sustinuta de Mega Image prin Gusturi romanesti!

Inscrierile se prelungesc pana vineri, 18 noiembrie 2016, la ora 19:00, timp in care aveti ocazia sa va inscrieti online pe pagina concursului de pe www.runfest.ro, sau direct prin click aici, si sa achitati taxa de participare conform optiunilor de plata afisate in contul vostru de membru RUNFEST.

Sambata, 19 noiembrie a.c., in ziua evenimentului veti avea sansa sa va inscrieti la fata locului, la cortul mare MPG, doar intre orele 09:00 si 10:00, in limita locurilor disponibile.

Am pregatit o super atmosfera, cu muzica si un entertainment speciale, o cursa inedita cu jocuri din copilarie, asadar dati de veste prietenilor, colegilor, mobilizati familia si pe cei mici – in varsta de minim 6 ani impliniti, si pregatiti-va de miscare si distractie! Soarele deja si-a anuntat prezenta la eveniment si ne promite sa ne zambeasca toata ziua.

Programul complet al concursului RUNFEST - Fuga pe ulita - 19 noiembrie 2016, in parcul Herastrau - poate fi gasit pe pagina evenimentului sau accesat direct prin click aici.

Haideti sa dam o fuga pe ulita impreuna si ne bucuram de libertatea de miscare!