Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Ridicarea pachetelor de concurs pentru Hot Chocolate Race 10/5 k

3.04.2017 Hot Chocolate Race 10/5 K

A  ramas mai putin de o saptamana pana la competitia Hot Chocolate Race 10/5 k, din 8 aprilie, din parcul Herastrau!
 
Toti concurentii care s-au inscris in eveniment si au fost validati vor beneficia de pachetul de concurs pentru care au optat, Premium sau Standard, acesta incluzand si serviciile oferite in cadrul competitiei. Kit-urile de Start pot fi ridicat de fiecare persoana din doua locatii din Bucuresti, dupa cum urmeaza:
 joi, 6 aprilie, intre orele 14:00 si 19:00 – ridicare de la sediul MPG, Bucuresti; 
 vineri, 7 aprilie, intre orele 14:00 si 19:00 – ridicare de la sediul MPG, Bucuresti;
 sambata, 8 aprilie, intre orele 08:00 si 09:30 ridicare direct de la cortul MPG, amplasat in zona de Start/Finish a competitiei, din parcul Herastrau, langa restaurantul Pescarus, pe peluza de la Roaba de Cultura; harta poate fi accesata aici.
 
Participantii trebuie sa aiba asupra lor cartea de identitate, pentru a se putea legitima, si declaratia pe propria raspundere completata si semnata. Formularele pot fi descarcate de pe site-ul www.runfest.ro la urmatoarele link-uri:
•  Declaratia pe propria raspundere pentru concurenti Adulti
 Declaratie pe propria raspundere pentru concurenti Minori – se completeaza de catre parinte / tutore cu datele sale personale si ale minorului, apoi se semneaza.
 
Sediul MPG se afla in soseaua Pipera, nr. 44, Cladirea C9 n'p - Compil Pipera, Sector 2, Bucuresti, la aproximativ 5 minute de mers pe jos de la statia de metrou Aurel Vlaicu. Pentru a vedea adresa pe harta click aici.
 
Inscrierile sunt deschise pe www.runfest.ro pana miercuri, 5 aprilie, iar pentru a va inregistra click aici.
 
Va asteptam sa luati startul in curse alaturi de toti cei dragi si sa va bucurati din plin de miscare si distractie!