Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Ridicarea kit-urilor de start pentru RACE TO NATURE Trail & Family Run

6.04.2016 RACE TO NATURE Trail & Family Run
Foto: Dragos Ticu

Pe 17 aprilie sezonul RUNFEST 2016 debuteaza cu cea de-a doua editie a competitiei RUNFEST Cernica, intitulata RACE TO NATURE Trail & Family Run.

Toti alergatorii, care au decis sa dea curs invitatiei la un weekend activ in natura, in plina primavara, isi vor putea completa colectia de tricouri RUNFEST cu un model conceput special pentru aceasta competitie.

Tricoul din bumbac 100% de culoare alba, va avea imprimata emblema a competitiei RACE TO NATURE Trail & Family Run, intr-un format nou si atractiv, in nuante de portocaliu, galben si verde. Acesta va fi inclus in kit-ul de participare, alaturi de numarul de concurs la care este atasat un cip unic de cronometrare, un voucher cu discount special de 20% pentru cumparaturi la Running Warehouse Europe, baton Isostar, crackers si alte produse sau servicii oferite de sponsorii si partenerii evenimentului.

La finalul curselor, fiecare concurent va primi bine meritata medalie de Finisher precum si o portie de paste Barilla, nr. 1 in Italia, in sos Barilla dar si o doza de bere Ciuc Radlerm, aceasta din urma fiind oferita doar participantilor adulti.

Toti concurentii sunt asteptati sa ridice kit-urile de concurs, impreuna cu tricoul evenimentului, de la sediul MPG din Soseaua Pipera, numarul 44, cladirea C9 n'p - incinta Compil Pipera, sector 2, Bucuresti. Programul este urmatorul:

  • joi, 14 aprilie, intre orele 14:00 si 20:00, si vineri, 15 aprilie, intre orele 14:00 si 19:00 - se pot ridica pachetele de participare pentru adulti si juniori (+12 ani);
  • vineri intre 14:00 si 19:00 - se pot ridica pachetele de participare pentru copii (6-11 ani).

Alergatorii care au resedinta in afara Bucurestiului isi pot ridica pachetele de participare si de la punctul de Start, in ziua evenimentului, cu cel putin o ora inainte de a incepe cursa la care s-au inscris.

Pentru a intra in posesia pachetelor de concurs, fiecare participant trebuie sa prezinte cartea de indentitate si sa predea declaratia pe proprie raspundere. Declaratiile pot fi accesate si descarcate de la link-urile urmatoare:

Declaratie pentru adulti

Declaratie pentru minori cu varsta intre 12 si 17 ani (semnata de un tutore)

Declaratie pentru minori cu varsta intre 6 si 11 ani (semnata de un tutore)

A inceput numaratoarea inversa... 3, 2, 1 Start RACE TO NATURE!