Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Ridicarea kit-urilor de participare

31.08.2017 Bucharest Fox Trail Half Marathon

Mai avem putin pana dam startul editiei a 5-a a cursei Bucharest FOX Trail Half Marathon, si pana cand incepe super aventura!

Toti concurentii care s-au inscris in evenimentul din padurea Baneasa din 2 septembrie, si au fost validati vor beneficia de un pachet de concurs, acesta incluzand, pe langa produsele utile pentru competitie, si serviciile oferite in cadrul evenimentului.

Pachetul competitional include: un tricou din bumbac personalizat cu emblema concursului, numar de concurs si cip unic de cronometrare, medalie de Finisher, un gel energizant de la GoldNutrition, detergent lichid Persil Gel si un voucher de discount WatchShop. La finalul evenimentului, fiecare concurent va primi o portie gustoasa si hranitoare de paste cu sos Basilico si o doza cu bautura racoritoare Ursus Cooler. 

Kit-urile de Start pot fi ridicate din Bucuresti, dupa cum urmeaza:

  • joi, 31 august, intre orele 14:00 si 19:00 – ridicare de la sediul MPG, Bucuresti;
  • vineri, 1 septembrie, intre orele 14:00 si 19:00 – ridicare de la sediul MPG, Bucuresti;
  • sambata, 2 septembrie, intre orele 07:30 si 09:00  participantii care locuiesc in afara Bucurestiului isi pot ridica pachetele de concurs in ziua evenimentului de la cortul MPG, amplasat in zona de Start a competitiei.

Participantii trebuie sa aiba asupra lor cartea de identitate, pentru a se putea legitima, si declaratia pe propria raspundere completata si semnata. Formularele pot fi descarcate de pe pagina competitiei de pe site-ul www.runfest.ro la urmatoarele link-uri:

Inscrierile sunt deschise online pe www.runfest.ro pana joi, 31 august, la ora 19:00 si continua si la fata locului, in ziua concursului, in limita numerelor de concurs disponibile.

Sediul MPG se afla in Bucuresti, soseaua Pipera, nr. 44, Cladirea C9n'p - Compil Pipera, sector 2, la numai 5 minute de mers pe jos de la statia de metrou Aurel Vlaicu, in apropiere de Mall Promenada.

Va asteptam sa aveti parte de o super aventura urbana la Bucharest FOX Trail Half Marathon!