Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Ridicarea kit-urilor de concurs pentru alergarea de noapte

13.07.2016 Bucharest After9Cross

Toti pasionatii de miscare care vor participa la prima editie a RUNFEST - Bucharest After9Cross, powered by Infinity Trophy, se vor bucura de pachete competitionale atractive.

Printre produsele din kit-urile de participare veti gasi: numarul de concurs si cipul de cronometrare, importante pentru startul competitiei, dar si tricoul de colectie RUNFEST imprimat cu emblema evenimentului in nuante fluorescente si diferite accesorii ce vor lumina in intuneric, oferindu-va astfel o experienta inedita si placuta pe durata competitiei.

Kit-urile de concurs pot fi ridicate de la sediul MPG dupa urmatorul program:

  • miercuri, 20 iulie, in intervalul orar 14:00-20:00;
  • joi, 21 iulie, in intervalul orar 14:00-19:00.

Sediul MPG se afla in soseaua Pipera, nr. 44, Cladirea C9np – in incinta Compil Pipera, Sector 2, Bucuresti, la numai 5 minute distanta de statia de metrou Aurel Vlaicu si de Mall Promenada, iar harta e disponibila aici.

Pentru participantii care locuiesc in afara Capitalei, ridicarea de pachete este disponibila pe 22 iulie, in intervalul orar 19:00 – 20:45, de la cortul MPG aflat in locatia de desfasurare a competitiei, respectiv in zona de Start/Finish amenajata in fata scenei, langa lac, in parcul Alexandru Ioan Cuza – IOR, din sectorul 3 al Capitalei.

Pentru a va ridica pachetele de concurs trebuie sa prezentati un act de identitate valabil si sa predati Declaratia pe propria raspundere completata si semnata. Declaratiile se pot descarca de pe pagina evenimentului si pot fi accesate la urmatoarele link-uri:

Programul evenimentului RUNFEST - Bucharest After9Cross este disponibil pe site, click aici.

Inscrierile in concurs se fac exclusiv online si sunt deschise pana marti, 19 iulie, pe pagina dedicata competitiei, iar pentru acces direct click aici.

Va asteptam la start pentru a da startul impreuna la miscare si distractie !