Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Ridicarea de pachete pentru concurs

11.11.2016 Fuga pe Ulita

Toti pasionatii de miscare si distractie care s-au inscris si au achitat taxa de participare la competitia RUNFEST - Fuga pe ulita, sustinuta de Mega Image prin Gusturi romanesti, se vor bucura de pachete de start atractive.

Kit-urile de concurs pentru evenimentul din 19 noiembrie, din parcul Herastrau, pot fi ridicate de la sediul MPG dupa urmatorul program:

  • joi, 17 noiembrie, in intervalul orar 14:00-19:00;
  • vineri, 18 noiembrie, in intervalul orar 14:00-19:00.

Sediul MPG se afla in soseaua Pipera, nr. 44, Cladirea C9np – in incinta Compil Pipera, Sector 2, Bucuresti, la numai 5 minute distanta de statia de metrou Aurel Vlaicu si de Mall Promenada, iar harta e disponibila aici.

Pentru participantii care sunt din afara localitatii Bucuresti, ridicarea de pachete este disponibila in ziua concursului, in 19 noiembrie, in intervalul orar 09:00 – 10:30, de la cortul mare MPG. Acesta va fi amplasat in apropierea restaurantului Pescarus, langa Roaba de Cultura, din parcul Herastrau.

Pentru a ridica pachetele competitionale aveti nevoie de un act de identitate valid si de Declaratia pe proprie raspundere completata si semnata de dumneavoastra. Documentele, in functie de varsta participantilor, pot fi descarcate de pe pagina competitiei la urmatoarele link-uri:

Programul complet al concursului RUNFEST - Fuga pe ulita poate fi gasit pe pagina evenimentului sau accesat direct prin click aici.

Inscrierile in concurs se fac doar online si sunt deschise pana miercuri, 16 noiembrie, pe pagina RUNFEST - Fuga pe ulita, de pe www.runfest.ro, sau direct prin click aici.

Accesul in zona de desfasurare a evenimentului se face pietonal din Bulevardul Aviatorilor si apoi din Bulevardul Beijing (in apropiere de Ambasada Chinei) cu intrare in parc pe Aleea Pescarus. Statia de metrou cea mai apropiata este Aviatorilor (piata Charles de Gaulle), iar mijlocul de transport RATB este autobuzul 301 (1 statie). Harta zonei poate fi accesata aici.

Va asteptam la start pe 19 noiembrie pentru a ne bucura de o cursa distractiva, traditii si gusturi romanesti!