Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

RACE TO NATURE Trail & Family Run se anuleaza

31.05.2017 RACE TO NATURE Trail & Family Run

Echipa MPG va transmite, cu parere de rau, ca evenimentul RACE TO NATURE Trail & Family Run nu se va putea organiza in acest an, iar motivele luarii acestei decizii sunt comunicate mai jos.

RACE TO NATURE Trail & Family Run reprogramarea acestui eveniment nu se poate realiza in acest sezon competitional. Intregul proces de reprogramare a unui eveniment este complex si implica mai multi factori:

1.    Noi solicitari pentru avize si verificarea datelor disponibile oferite de autoritati, sincronizarea pentru o data viitoare a tuturor partilor implicate, de la partenerii de servicii, la sponsori, voluntari si colaboratori;

2.    In lunile iunie si iulie, zona Caldarusani, aleasa pentru desfasurarea acestui concurs, devine inaccesibila pentru evenimente sportive, dat fiind ca este o zona de exploatare apicola intens folosita;

3.    In luna august incepe sezonul de vanatoare care ne impiedica sa organizam competitia in conditiile si pe traseele initial anuntate in aria rezervatiei Gradistea - Caldarusani – Dridu.

4.    Alte perioade de desfasurare si alte locatii nu au putut fi adaptate calendarului de evenimente coordonate de MPG, care implica deja competitii programate si avizate anterior;

5.    Suprapunerea cu alte evenimente de interes pentru comunitatea de alergatori amatori, programate in acest sezon competitional.

Inscriere gratuita la un alt eveniment RUNFEST

Toate persoanele inscrise si validate la acest eveniment, prin achitarea unui loc la editia a 3-a a competitiei, au la dispozitie variante multiple de participare la un alt concurs din calendarul RUNFEST.

Fiecare participant va primi un e-mail, pana la finalul zilei de miercuri, 31 mai 2017, cu un cod voucher unic de inscriere gratuita pe care il va putea utiliza pentru unul dintre urmatoarele evenimente din Bucuresti: URBATLON – 24 iunie, Arena Nationala, FOX TRAIL Half Marathon – 2 septembrie, padurea Baneasa, sau Fuga pe Ulita - 21 octombrie, parcul Herastrau!

Codul voucher primit in mesaj de catre fiecare concurent se va introduce in timpul procesului de inscriere la unul dintre cele 3 evenimente de alergare RUNFEST, mentionate mai sus, in formularul de inregistrare, in perioada deschisa inscrierilor si comunicata pe pagina fiecarei competitii.

In cazul in care ati realizat deja rezervarea pentru URBATLON si doriti sa utilizati voucherul pentru acest eveniment, va rugam sa ne contactati cat mai curand, prin e-mail la runfest@mpg.com.ro sau telefonic la 031 805 40 42, pentru a va ajuta sa finalizati inscrierea in baza codului unic oferit.

Va asteptam sa continuam cursele RUNFEST asa cum ne-am propus, cu voie buna si cu satisfactia trairii unei experiente frumoase si in siguranta!