Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

RACE TO NATURE Trail & Family Run, o competitie de poveste

18.04.2016 RACE TO NATURE Trail & Family Run
Foto: Ovidiu Salavastru

Evenimentul RACE TO NATURE Trail & Family Run, din 17 aprilie, sustinut de Running Warehouse Europe, a adunat in padurea Cernica-Pantelimon peste 1.500 de concurenti, mici si mari, insotiti de familie, prieteni si colegi. Pasionatii de alergare s-au bucurat de curse adaptate tuturor abilitatilor pe un traseu deosebit de pitoresc desenat pe malul lacului si pe potecile padurii, care a avut punctul de start in Extreme Park Cernica.

Editia a 2-a a crosului de primavara a avut toate ingredientele unui eveniment de succes: vreme frumoasa cu mult soare, veselie si energie, strigate de incurajare, faze spectaculoase si aplauze binemeritate.

In cadrul evenimentului, peste 350 de copii au avut ocazia sa participe gratuit la KIDS RACES RUNFEST by Ion Tiriac Foundation, pe trasee de alergare dedicate lor. Acestia au putut fi insotiti in curse si de parinti care, mai emotionati de micii concurenti, s-au bucurat sa ii sprijine si sa ii incurajeze.

Desfasurat intr-o locatie pitoreasca din apropierea Capitalei, concursul de alergare in natura a reprezentat una dintre cele mai atractive optiuni de petrecere a timpului liber in weekend, pentru toti iubitorii de miscare din Bucuresti si din imprejurimi.

Clasamentele realizate in urma curselor pot fi consultate aici.

Le multumim tuturor participantilor, ii felicitam pe toti performerii fiecarei categorii premiate si ii asteptam la urmatoarele curse din calendarul RUNFEST!