Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

RACE TO NATURE Trail & Family Run, invitatie intr-o locatie noua!

28.03.2017 RACE TO NATURE Trail & Family Run

La finalul lunii mai, va invitam sa explorati locuri noi si sa deslusiti misterul padurii de la Caldarusani la cea de a 3-a editie a concursului RACE TO NATURE Trail & Family Run, din seria evenimentelor de alergare RUNFEST!
 
Toti alergatorii sunt invitati pe 28 mai 2017 in mijlocul naturii pentru a se bucura de aer curat, pe carari inundate de razele blande ale soarelui si poteci serpuite printre copaci, intr-o atmosfera plina de energie si distractie. Editia din acest an vine cu multe noutati, de la schimbarea locatiei pana la noi surprize in zona de Start/Finish. 
 
Astfel, toata desfasurarea de forte va avea loc la Gradistea, iar cursele in padurea Caldarusani, intr-un cadru natural de poveste. Alergatorii se vor bucura de 4 trasee variate, iar fiecare de la mic la mare va avea de ales intre distante de cativa kilometri pana la proba de semimaraton. Inscrierile sunt deschise pe www.runfest.ro, pana pe 24 mai, iar pentru a va inregistra click aici.
 
Cea de a 3-a editie a competitiei RACE TO NATURE Trail & Family Run este sustinuta de sponsorii oficiali Barilla si Bucovina, precum si de sponsorii iNES Group, GoldNutrition si MiVia. Evenimentul beneficiaza de sprijinul Running Warehouse Europe, in calitate de partener shop, si al partenerilor: Asociatia Club Sportiv  “Zsolt Gyöngyössy”, Brigada de Voluntari, ASVSU, Eventhor, Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti si Romsilva. 
 
Sustin competitiile de alergare RUNFEST si ne ajuta sa comunicam si sa va informam in permanenta Kiss FM, partenerul media oficial al sistemului de ciclism, partenerul de recrutare eJobs, alaturi de partenerii media principali INGA Media, Libertatea si de partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Ro Club Maraton, revista Alerg.ro, Biciclistul.ro, Asociatia Bucharest Running Club, Orasulm.eu, Romania Pozitiva, 4RUN.ro, IReporter.ro, Edu-news.ro, Insport, Sports Planner, Bike FM, SportPici.ro si blogurile CarmenAlbisteanu.ro, IubescSportul.ro, 36fit.com, Chineata.ro si 188bmp.com. 
 
Va asteptam sa va manifestati libertatea de miscare in natura!