Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Profitati de ultimele zile cu taxa redusa la URBATLON

27.05.2016 URBATLON Bucuresti
Foto: Marius Furceanu
Echipa MPG a pregatit un super eveniment de sport si distractie pe 11 iunie 2016, la Arena Nationala, cand va avea loc editia a III-a  a URBATLON.
 
Pentru a va bucura de locuri la startul cursei de alergare cu obstacole, va recomandam sa va grabiti sa va inregistrati in competitie si sa achitati taxa de concurs redusa, in valoare de 65 de lei, valabila pana duminica, 29 mai a.c., inclusiv. Pentru a accesa direct pagina click aici.
 
Din 30 mai, pretul va urca la 75 de lei si va fi valabil pana pe 5 iunie, inclusiv. In saptamana evenimentului, respectiv in ultimele zile de inregistrare, 6-8 iunie, taxa de participare va fi 85 de lei.
 
URBATLON va invita sa dati curs unei mega aventuri urbane ce va provoaca spiritul de sportiv dar si pofta de distractie, la o cursa de alergare in care va trebui sa treceti peste 9 probe cu obstacole. Evenimentul este accesibil tuturor amatorilor de miscare, indiferent de abilitati, incepand cu varsta de minimum 12 ani. 
 
Cursa este una competitiva, dar fara podium, respectiv veti purta banda cu cip de cronometrare pentru a va putea analiza timpul parcurs si pentru clasamentul general final. Scopul evenimentului consta in oferirea unei ocazii placute si inedite de a face miscare, de a va demonstra spiritul de echipa si de a va bucura de aceasta experienta impreuna cu cei dragi, printr-un format unic si distractiv de concurs.
 
Inscrierile se realizeaza online pe www.runfest.ro, in pagina dedicata evenimentului, si sunt deschise pana pe 8 iunie, inclusiv. 
 
Grabiti-va sa acceptati noua provocare a cursei distractive URBATLON!