Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Primul concurs RUNFEST din 2016 vine cu trasee speciale

2.03.2016 RACE TO NATURE Trail & Family Run
Foto: Dragos Ticu
Pe 17 aprilie a.c., echipa MPG va invita sa dati startul unei zile pline de distractie prin sport in natura, la Cernica, in apropierea Capitalei. 
 
RACE TO NATURE Trail & Family Run, primul eveniment de alergare din calendarul RUNFEST 2016, va oferi tuturor o experienta inedita. Pe traseele create special in desisul si imprejurimile padurii Cernica-Pantelimon, veti putea gusta din frumusetea naturii primavaratice si veti acumula doze duble de energie pe durata acestui cros in aer liber.
 
Indiferent ca sunteti incepatori sau alergatori bine antrenati, aveti la dispozitie curse atractive in mijlocul naturii: 6 km, un traseu deschis tuturor amatorilor de miscare, ce au implinit varsta de minim 16 ani; 10,5 km, o tura pe care orice runner adult cu putina vechime o poate parcurge,  condimentata cu suficiente provocari si satisfactii; 21 km, un traseu destinat probei de semimaraton, care provoaca alergatorii cu experienta si cu antrenament sa-si testeze rezistenta fizica, amatori si profesionisti. Copiii si juniorii se vor putea bucura de alergare pe trasee de 2 si 4 kilometri, accesibile si distractive.
 
Pentru inscrierile in concurs sunt disponibile urmatoarele curse si categorii:
  • 1 km si 2 km – pentru copii care se incadreaza la categoriile de varsta 6-7 ani si 8-11 ani - pentru acestia participarea este GRATUITA;
  • 4 km – pentru juniori cu varste intre 12 si 15 ani, incadrati la Nivelul 2 (Amatori), Masculin / Feminin;
  • 6 km – deschisa Nivelului 2 (Amatori), Masculin / Feminin, ce au implinit varsta de minim 16 ani;
  • 10,5 km – deschisa Nivelului 2 (Amatori), Masculin / Feminin, respectiv juniori 16-19 ani si adulti 20+ ani, in 4 grupe de varsta (20-29, 30-39, 40-49, 50+ ani);
  • 21 km – deschisa Nivelului 1 (Elite), Masculin / Feminin, tip Open, alergatori care au ajuns la un nivel competitiv ridicat, ce au implinit varsta de minim 14 ani; deschisa Nivelului 2 (Amatori), Masculin / Feminin, alergatori antrenati ce au implinit minim 18 ani, in 4 grupe de varsta (18-29, 30-39, 40-49, +50 ani).
Inscrierile sunt deschise online pe pagina evenimentului pana pe 13 aprilie a.c. inclusiv. Informatii despre taxa de participare gasiti aici, iar pentru a afla detalii despre pachetul de concurs pe care il veti primi click aici.
 
Va asteptam cu pofta mare de alergare la Start!