Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Primii 200 de concurenti vor primi un Day Pass la World Class

18.03.2016 RACE TO NATURE Trail & Family Run

World Class, sponsor oficial al competitiei RACE TO NATURE Trail & Family Run, le ofera o surpriza alergatorilor pentru a le stimula dorinta de a face miscare si a se antrena pentru crosul din 17 aprilie, de la Cernica.
 
Primii 200 de concurenti care se vor inscrie la acest eveniment vor beneficia de o zi de acces gratuit la facilitatile unor cluburi din reteaua World Class Romania, oferita sub forma unui voucher Day Pass. Participantii trebuie sa aiba minimum 16 ani impliniti, sa isi creeze un cont gratuit pe www.runfest.ro, sa se inscrie la una dintre cursele disponibile pentru categoria lor la evenimentul din 17 aprilie si sa achite taxa de participare pana pe 31 martie 2016, inclusiv. 
 
Voucherul Day Pass de la World Class se va acorda fiecaruia dintre acesti participanti in pachetul competitional, care va putea fi ridicat in saptamana concursului, conform informatiilor - zile, program si locatie - ce vor fi comunicate pe pagina evenimentului.
 
Pentru concurentii care au implinit 16 ani, la cea de a II-a editie a crosului RACE TO NATURE Trail & Family Run, sunt valabile urmatoarele curse: 6 km, 10,5 km si 21 km. Inscrierile se fac exclusiv online pe pagina evenimentului si se vor inchide pe 13 aprilie.
 
World Class Romania are 19 centre in toata tara si peste 35.000 de membri. Centrele World Class asigura servicii la cele mai inalte standarde, dotari de ultima generatie si programe de antrenament diversificate. World Class este partener exclusiv LES MILLS™ - cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume. In vara anului 2015, World Class Romania a lansat un nou concept de club premium de fitness si lifestyle, intitulat W, in cadrul caruia membrii au posibilitatea sa se antreneze si sa se deconecteze intr-un spatiu intim si exclusivist. Primul centru W by World Class se afla in zona Charles de Gaulle, str. Alexandrina, nr. 20-22, din Bucuresti, iar cel de-al doilea centru este situat in zona de nord a Capitalei, in Cartierul Francez. 
 
Grabiti-va sa va inscrieti pentru a va bucura de surpriza World Class!