Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Premii in valoare de 14.000 de lei pentru castigatori

11.04.2016 Gabriela Szabo RUNFEST

Toti iubitorii de alergare sunt asteptati pe 7 mai la Gabriela Szabo RUNFEST, editia a XI-a, pentru a face miscare in aer liber, a socializa si a se bucura de o zi de primavara frumoasa.

Participantii, fie mici, fie mari, vor avea la dispozitie curse adaptate tuturor abilitatilor, un pachet de participare atractiv, ce include si tricoul evenimentului, iar ocupantii podiumurilor vor fi recompensati cu premii generoase.

Astfel, functie de cursa, castigatorii primelor 3 sau 5 locuri vor beneficia de premii in bani, medalii si diplome oferite de catre Primaria Municipiului Bistrita. Valoarea totala a premiilor in bani se ridica la 14.000 de lei. Cuceritorii podiumului se vor bucura si de cupe inscriptionate cu datele competitiei.

La Gabriela Szabo RUNFEST 2016 vor fi 12 podiumuri de concurs, iar acestea vor fi impartite dupa cum urmeaza:

  • locurile 1-3 (cursele Open) - premii in bani in valoare de 600 lei, 500 si 400 lei;
  • locurile 1-5 (celelate curse) - premii in bani in valoare de 300 lei, 250, 200, 150 si 100 lei.

Campioana olimpica si mondiala Gabriela Szabo va fi alaturi de participanti atat la cursele de alergare, cat si la festivitatea de premiere.

Inscrierile la competitia din Bistrita sunt gratuite si se realizeaza online pana pe 4 mai, inclusiv. Pentru a va inregistra in concurs click aici.

Le uram succes tuturor la antrenamente si in cursele din 7 mai!