Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Premii generoase pentru castigatorii competitiei de la Cernica

9.03.2016 RACE TO NATURE Trail & Family Run
Foto: Marius Furceanu

Prima competitie din calendarul RUNFEST 2016, desfasurata pe 17 aprilie, in padurea Cernica, promite o aventura de primavara super energizanta tuturor participantilor, dar si premii variate si generoase.

Sub noua eticheta RACE TO NATURE Trail & Family Run, iubitorii de miscare, mari si mici, vor avea sansa sa concureze pe trasee adaptate abilitatilor lor, iar acestea le pot descoperi pe noua platforma RUNFEST, care a fost lansata intr-o structura moderna.

Daca experienta alergarii prin padure in sine va fi cu siguranta una antrenanta si placuta, evenimentul va beneficia si de premii consistente din partea MPG, a sponsorilor si a partenerilor competitiei.

Podiumurile din probele competitive de Nivel 1 - Elite de la + 14 ani, masculin si feminin, desfasurate pe traseul Epic de 21 km, includ premii in bani, la care se adauga vouchere de acces gratuit 1 luna in cluburile World Class Romania (locul I), vouchere Nomasvello in valoare de 60 Euro, pachete GoldNutrition, pachete Isostar, sticle de sampanie, medalii si diplome de Finisher.

Click aici pentru a vedea in detaliu premiile de la RACE TO NATURE Trail & Family Run.

Le multumim tuturor sponsorilor si partenerilor pentru sustinerea competitiei, dar si concurentilor pentru initiativa de a lua parte la cursele RACE TO NATURE Trail & Family Run, presarate cu multe provocari.

Va asteptam la Cernica, pentru prima aventura din calendarul RUNFEST 2016!