Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Premii generoase pentru castigatorii competitiei de la Cernica

9.03.2016 RACE TO NATURE Trail & Family Run
Foto: Marius Furceanu

Prima competitie din calendarul RUNFEST 2016, desfasurata pe 17 aprilie, in padurea Cernica, promite o aventura de primavara super energizanta tuturor participantilor, dar si premii variate si generoase.

Sub noua eticheta RACE TO NATURE Trail & Family Run, iubitorii de miscare, mari si mici, vor avea sansa sa concureze pe trasee adaptate abilitatilor lor, iar acestea le pot descoperi pe noua platforma RUNFEST, care a fost lansata intr-o structura moderna.

Daca experienta alergarii prin padure in sine va fi cu siguranta una antrenanta si placuta, evenimentul va beneficia si de premii consistente din partea MPG, a sponsorilor si a partenerilor competitiei.

Podiumurile din probele competitive de Nivel 1 - Elite de la + 14 ani, masculin si feminin, desfasurate pe traseul Epic de 21 km, includ premii in bani, la care se adauga vouchere de acces gratuit 1 luna in cluburile World Class Romania (locul I), vouchere Nomasvello in valoare de 60 Euro, pachete GoldNutrition, pachete Isostar, sticle de sampanie, medalii si diplome de Finisher.

Click aici pentru a vedea in detaliu premiile de la RACE TO NATURE Trail & Family Run.

Le multumim tuturor sponsorilor si partenerilor pentru sustinerea competitiei, dar si concurentilor pentru initiativa de a lua parte la cursele RACE TO NATURE Trail & Family Run, presarate cu multe provocari.

Va asteptam la Cernica, pentru prima aventura din calendarul RUNFEST 2016!