Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Premii atractive pentru cei mai competitivi si rapizi alergatori

18.08.2016 Bucharest Fox Trail Half Marathon
Foto: Ovidiu Salavastru

Evenimentul de alergare din padurea Baneasa, aflat la cea de a patra editie, invita pe 28 august la start pe toti pasionatii de miscare sa se bucure de traseele de alergare in natura si de o atmosfera speciala. Pentru cei mai rapizi concurenti de la RUNFEST - FOX TRAIL Half Marathon, sustinut de Barilla si prezentat de Persil, au fost pregatite premii variate si atractive, iar fiecare dintre cele 32 de curse de alergare va avea un podium de concurs.

Castigatorii vor fi premiati la finalul cursei, in functie de categoria de varsta, nivel si traseul ales, iar printre produsele sau serviciile oferite de sponsorii si partenerii evenimentului se numara: vouchere oferite de World Class, Nomasvello sau Running Warehouse Europe, pachete pregatite de Herbalife, GoldNutrition, Ice Power sau Isostar, sticle de sampanie pentru adulti, precum si medalii de podium si diplome. Premiile detaliate pot fi gasite pe pagina competitiei de pe www.runfest.ro sau direct prin click aici.

Pentru a vedea premiile si beneficiile concurentilor sub 12 ani, inscrisi la KIDS RACES din cadrul RUNFEST - FOX TRAIL Half, va rugam click aici.

Pe 28 august, in padurea Baneasa, se vor desfasura curse de alergare pe 4 trasee: KIDS RACES - 2,5 km, 6-11 ani; Scurt - 5 km, +12 ani; Standard - 10 km, +14 ani; Epic - 21 km, +18 ani.

Ultima zi de inregistrare la RUNFEST - Bucharest FOX TRAIL Half Marathon este miercuri, 24 august, iar pentru acces direct click aici. Pana duminica, 21 august, taxa de participare este 85 de lei, pentru participantii in varsta de minim 12 ani.

Va asteptam la Baneasa sa va manifestati pasiunea pentru alergare la RUNFEST - FOX TRAIL Half Marathon!