Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Premii atractive pentru castigatorii RUNFEST - Bucharest After9Cross

6.07.2016 Bucharest After9Cross

Pe 22 iulie ne bucuram de curse de alergare de seara, de un spectacol de lumina si culoare si multa distractie in parcul Alexandru Ioan Cuza, din Capitala. Totodata, cei mai competitivi dintre participanti care vor cuceri podiumul la RUNFEST - Bucharest After9Cross, powered by Infinity Trophy, vor beneficia de multe surprize frumoase.
 
Sponsorii si partenerii celui mai nou eveniment de alergare vor oferi premii atractive pentru cei mai rapizi alergatori. Astfel, castigatorii de la nivelul 1, +16 ani, si cei de la nivelul 2, +18 ani, cu cei mai buni timpi de alergare pe traseul de 9,5 km, se vor bucura de tricouri tehnice personalizate si imprimate cu emblema RUNFEST - Bucharest After9Cross, oferite de Infinity Trophy, vouchere pentru sedinte de ingrijire personala de la Nomasvello in valoare de 60 euro, pachete cu produse dedicate activitatilor sportive de la Isostar, sticle de sampanie, cupe, medalii si diplome.
 
De tricouri tehnice special realizate pentru competitia RUNFEST - Bucharest After9Cross si oferite de Infinity Trophy, dar si de alte produse din partea sponsorilor, de cupe, medalii si diplome vor beneficia si cei mai rapizi concurenti de la traseul de 6 km, care vor urca pe podium.
 
Premiile alocate tuturor categoriilor de concurs pot fi gasite pe pagina evenimentului, iar pentru a accesa link-ul click aici.
 
Inscrierile la RUNFEST - Bucharest After9Cross sunt deschise online pana pe 19 iulie, iar pentru acces direct click aici. Pana pe 17 iulie este valabila taxa de concurs de 75 de lei.
 
Dam startul miscarii si distractiei pe 22 iulie la RUNFEST - Bucharest After9Cross!