Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Premii atractive la RACE TO NATURE T&FR

19.05.2017 RACE TO NATURE Trail & Family Run

In competitia de la Caldarusani va asteapta 4 trasee de alergare, dedicate tuturor iubritorilor de miscare, indiferent de abilitati: 2,5 km, 5 km, 10 km si 21 km. Pentru cei mai rapizi dintre concurenti am pregatit 34 de podiumuri de concurs si premii atractive.

Castigatorii curselor competitive de la proba de semimaraton, de la nivelul 1, masculin si feminin, vor fi rasplatiti cu premii in bani, medalii si diplome, iar concurentii de peste 18 ani vor primi si o sticla de sampanie. Pentru a vedea categoriile de premiere va rugam click aici.

La finalul evenimentului, toti alergatorii inscrisi la curse au ocazia sa castige in cadrul unei tombole 3 bratari pentru fitness MiVia™ Essential 350, puse la dispozitie de Mio Technology, sponsor al sistemului RUNFEST.

Tombola se adreseaza doar concurentilor prezenti la fata locului, iar cei strigati trebuie sa se prezinte imediat cu numarul lor de concurs, care este extras cu ajutorul sistemului oferit de www.random.org.  

Inscrierile sunt deschise pana miercuri, 24 mai, pe pagina competitiei iar pentru acces direct click aici.

Va asteptam sa va bucurati de miscare in mijlocul naturii!