Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Peste 1.000 de oameni s-au bucurat de prima editie a Hot Chocolate Race 10/5 k

8.04.2017 Hot Chocolate Race 10/5 K

Prima editie a competitiei Hot Chocolate Race 10/5 k, sustinuta de Mega Image, a adus in zona de Start din parcul Herastrau peste 1.000 de persoane, alergatori si sustinatori. Toata lumea a fost plina de energie si de pofta de alergare, mai ales ca soarele ne-a zambit de la prima ora iar muzica a fost extrem de antrenanta.

Cele doua curse de 5 si 10 km au fost parcurse de pasionatii de miscare cat ai zice... "ciocolata"! Dupa ce au trecut linia de Finish si au primit medalia, toti concurentii s-au bucurat de cate un Chocolate Box in care au gasit fructe, dulciuri asezonate cu un toping de ciocolata, bomboane vegane si o bautura din ciocolata calda.

Echipa MPG a rasplatit efortul alergatorilor si cu premii atractive ce au constat in bani si produse, dar si pachete cu bunatati oferite de Mega Image, la care s-au adaugat medaliile de podium si diplomele.

La final, toti concurentii au avut ocazia de a participa la tombola unde cei mai norocosi au castigat 3 bratari fitness MiVia Essential 350 din partea Mio Technology si MiVia.

Rezultatele Hot Chocolate Race 10/5 k pot fi consultate pe pagina dedicata competitiei de pe platforma www.runfest.ro.

Va multumim tuturor pentru participare si va felicitam pentru rezultate!