Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Peste 1.000 de concurenti si sustinatori prezenti la Gabriela Szabo RUNFEST

9.05.2016 Gabriela Szabo RUNFEST
Foto: Alin Ceuca - Photoshutter
Pasionati de alergare din mai multe judete ale tarii, dar si de peste granite au luat parte la concursul Gabriela Szabo RUNFEST, editia a a XI-a, desfasurat pe 7 mai 2016, in centrul localitatii Bistrita. In cadrul evenimentului au fost prezenti peste 1.000 de oameni, concurenti si sustinatori, iar inima orasului a fost energizata de atmosfera specifica unei competitii sportive.
 
Traditionalul eveniment de alergare bistritean Gabriela Szabo RUNFEST, dedicat alergatorilor amatori, a adunat la start concurenti de toate varstele, atat oameni dornici de miscare cat si sportivi de performanta din aproximativ 70 de localitati din tara si de peste hotare. Acestia au venit atat din judetele limitrofe si apropiate de Bistrita-Nasaud, dar si din Brasov, Caras Severin, Prahova si Bucuresti precum si din Republica Moldova. 
 
Intreaga desfasurare de forte a avut loc in piata Centrala, cea de a XI-a editie a concursului fiind organizata de Primaria Municipiului Bistrita si de Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud, impreuna cu partenerii tehnici Fundatia PROAM Events si MPG, in colaborare cu Asociatia Judeteana de Atletism Bistrita-Nasaud. Concursul Gabriela Szabo RUNFEST 2016 a fost sustinut de Kaufland Romania, in calitate de partener oficial, si de sponsorii BCR si Teraplast. 
 
Evenimentul de alergare a fost deschis de Gabriela Szabo, multipla campioana olimpica si mondiala la atletism si ambasadorul crosurilor RUNFEST, care a alergat alaturi de participanti in cursa de 8 kilometri. Alaturi de celebra atleta au luat parte la eveniment Ovidiu Teodor Cretu, primarul Municipiului Bistrita, Emil-Radu Moldovan, presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, si antrenorul emerit Zsolt Gyongyossy.
 
Desi vremea este mai capricioasa primavara, soarele le-a zambit participantilor pe durata intregii competitii, iar ploaia a aparut abia la finalul evenimentului parca pentru a racori special alergatorii dupa incheierea curselor rapide. Concursul Gabriela Szabo RUNFEST a avut in total 6 curse de alergare, pe distante de 2 km, 4 km si 8 km pe un traseu desenat in inima orasului. Cursele au fost accesibile tuturor participantilor, incepand de la varsta de minim 10 ani, indiferent de abilitati. 
 
Cei mai rapizi alergatori au fost rasplatiti cu premii in bani, in valoare totala de 14.000 de lei, oferite de Primaria Municipiului Bistrita, dar si cu medalii, cupe si diplome. Rezultatele concursului sunt publicate online in pagina dedicata, iar pentru accesare click aici.
 
Momentele frumoase ale competitiei pot fi vazute in miile de poze realizate la eveniment. Acestea se afla in pregatire si vor fi publicate in albume pe pagina Facebook RUNFEST.
 
Va multumim tuturor pentru participare si va felicitam pentru rezultate!