Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Pachetele de Start se ridica de la sediul MPG

19.06.2017 URBATLON Bucuresti

Mai avem putin pana dam startul editiei a 4-a a cursei fara egal, URBATLON, si pana cand incepe super aventura!

Toti concurentii care s-au inscris in evenimentul de la Arena Nationala din 24 iunie, si au fost validati vor beneficia de un pachet de concurs, acesta incluzand, pe langa produsele utile pentru competitie, si serviciile oferite in cadrul evenimentului.

Pachetul competitional include: un tricou din bumbac personalizat cu emblema URBATLON, numar de concurs si o banda care are cip unic de cronometrare, medalie de Finisher, un gel energizant de la GoldNutrition, un baton eco-vegan de la CANAH si un pachet gustos de Toortitzi. La finalul evenimentului, fiecare concurent va primi o portie gustoasa si hranitoare de paste Barilla, nr. 1 in Italia, in sos Barilla si o doza cu bautura racoritoare Ursus Cooler. 

Kit-urile de Start pot fi ridicate din trei locatii din Bucuresti, dupa cum urmeaza:

  • joi, 22 iunie, intre orele 14:00 si 19:00 – ridicare de la sediul MPG, Bucuresti;
  • vineri, 23 iunie, intre orele 14:00 si 19:00 – ridicare de la sediul MPG, Bucuresti;
  • sambata, 24 iunie, intre orele 08:30 si 09:50  participantii care locuiesc in afara Bucurestiului isi pot ridica pachetele de concurs in ziua evenimentului de la cortul MPG, amplasat in zona de Start a competitiei, de la Arena Nationala. Harta locatiei poate fi accesata aici.

Participantii trebuie sa aiba asupra lor cartea de identitate, pentru a se putea legitima, si declaratia pe propria raspundere completata si semnata. Formularele pot fi descarcate de pe pagina competitiei de pe site-ul www.runfest.ro la urmatoarele link-uri:

Inscrierile sunt deschise pe www.runfest.ro pana joi, 22 iunie, la ora 19:00, fiind prelungite cu inca o zi, iar pentru a va inregistra click aici. Totodata, taxa redusa de 99 lei ramane valabila pana in ultima zi de inscrieri!

Sediul MPG se afla in Bucuresti, soseaua Pipera, nr. 44, Cladirea C9n'p - Compil Pipera, sector 2, la numai 5 minute de mers pe jos de la statia de metrou Aurel Vlaicu, in apropiere de Mall Promenada.

Va asteptam sa aveti parte de o super aventura urbana la Arena Nationala!