Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Pachetele de concurs pot fi ridicate de la sediul MPG

22.05.2017 RACE TO NATURE Trail & Family Run

In mai putin de o saptamana, dam startul libertatii de miscare in natura in padurea Caldarusani, din apropierea Capitalei!

Toti concurentii care s-au inscris in evenimentul RACE TO NATURE Trail & Family Run, din 28 mai, si au fost validati vor beneficia de un pachet de concurs, acesta incluzand si serviciile oferite in cadrul competitiei. Kit-urile de Start pot fi ridicat de fiecare persoana din doua locatii din Bucuresti, dupa cum urmeaza:

  • joi, 25 mai, intre orele 14:00 si 19:00 – ridicare de la sediul MPG, Bucuresti;
  • vineri, 26 mai, intre orele 14:00 si 19:00 – ridicare de la sediul MPG, Bucuresti;
  • duminica, 28 mai, intre orele 07:30 si 08:30 participantii care locuiesc in afara Bucurestiului si alearga pe traseele Kids - 2,5 km si Scurt - 5 km, isi pot ridica pachetele de concurs in ziua evenimentului de la cortul MPG, amplasat in zona de Start a competitiei;
  • duminica, 28 mai, intre orele 07:30 si 10:00  participantii care locuiesc in afara Bucurestiului si alearga pe traseele Standard - 10 km si Epic - 21 km, isi pot ridica pachetele de concurs in ziua evenimentului de la cortul MPG, amplasat in zona de Start a competitieicare se afla la marginea localitatii Sitaru, localitatea Gradistea, din judetul Ilfov. Harta locatiei poate fi accesata aici.

Sediul MPG se afla in Bucuresti, soseaua Pipera, nr. 44, Cladirea C9n'p - Compil Pipera, sector 2, la numai 5 minute de mers pe jos de la statia de metrou Aurel Vlaicu, in apropiere de Mall Promenada.

Participantii trebuie sa aiba asupra lor cartea de identitate, pentru a se putea legitima, si declaratia pe propria raspundere completata si semnata. Formularele pot fi descarcate de pe site-ul www.runfest.ro la urmatoarele link-uri:

Inscrierile sunt deschise pe www.runfest.ro pana miercuri, 24 mai, iar pentru a va inregistra click aici.

Va asteptam sa va bucurati de o zi frumoasa in mijlocul naturii!