Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Pachetele de concurs pot fi ridicate de la sediul MPG

22.05.2017 RACE TO NATURE Trail & Family Run

In mai putin de o saptamana, dam startul libertatii de miscare in natura in padurea Caldarusani, din apropierea Capitalei!

Toti concurentii care s-au inscris in evenimentul RACE TO NATURE Trail & Family Run, din 28 mai, si au fost validati vor beneficia de un pachet de concurs, acesta incluzand si serviciile oferite in cadrul competitiei. Kit-urile de Start pot fi ridicat de fiecare persoana din doua locatii din Bucuresti, dupa cum urmeaza:

  • joi, 25 mai, intre orele 14:00 si 19:00 – ridicare de la sediul MPG, Bucuresti;
  • vineri, 26 mai, intre orele 14:00 si 19:00 – ridicare de la sediul MPG, Bucuresti;
  • duminica, 28 mai, intre orele 07:30 si 08:30 participantii care locuiesc in afara Bucurestiului si alearga pe traseele Kids - 2,5 km si Scurt - 5 km, isi pot ridica pachetele de concurs in ziua evenimentului de la cortul MPG, amplasat in zona de Start a competitiei;
  • duminica, 28 mai, intre orele 07:30 si 10:00  participantii care locuiesc in afara Bucurestiului si alearga pe traseele Standard - 10 km si Epic - 21 km, isi pot ridica pachetele de concurs in ziua evenimentului de la cortul MPG, amplasat in zona de Start a competitieicare se afla la marginea localitatii Sitaru, localitatea Gradistea, din judetul Ilfov. Harta locatiei poate fi accesata aici.

Sediul MPG se afla in Bucuresti, soseaua Pipera, nr. 44, Cladirea C9n'p - Compil Pipera, sector 2, la numai 5 minute de mers pe jos de la statia de metrou Aurel Vlaicu, in apropiere de Mall Promenada.

Participantii trebuie sa aiba asupra lor cartea de identitate, pentru a se putea legitima, si declaratia pe propria raspundere completata si semnata. Formularele pot fi descarcate de pe site-ul www.runfest.ro la urmatoarele link-uri:

Inscrierile sunt deschise pe www.runfest.ro pana miercuri, 24 mai, iar pentru a va inregistra click aici.

Va asteptam sa va bucurati de o zi frumoasa in mijlocul naturii!