Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Pachetele de concurs la RACE TO NATURE T&FR

11.05.2017 RACE TO NATURE Trail & Family Run

Alergatorii care vor lua startul pe 28 mai 2017 la RACE TO NATURE Trail & Family Run se vor bucura de trasee frumoase, in mijlocul unei rezervatii naturale superbe, de o atmosfera deosebita de eveniment si de pachete atractive.

Pentru cea de a 3-a editie a evenimentul de alergare in natura, din seria RUNFEST, este disponibil un pachet de Start, de care va beneficia fiecare concurent inscris in competitie, care include:

  • Numar de concurs;
  • Chip de cronometrare MyLaps:
  • Tricoul evenimentului RACE TO NATURE Trail & Family Run 2017;
  • Medalie de participare, la finalul cursei;
  • O portie de paste Barilla, nr. 1 in Italia, cu sos Basilico, la finalul cursei;
  • O doza de URSUS Cooler, la finalul cursei, (+18 ani);
  • Un gel energizant oferit de GoldNutrition.

Tricoul acestei editii este din bumbac, de culoare alba, si este personalizat cu emblema competitiei RACE TO NATURE Trail & Family Run 2017. Alaturi de medalia evenimentului, cu un design colorat si vesel, si intreaga experienta a acestei zile vor reprezenta amintiri dragi de adaugat la colectia voastra de alergatori pasionati.

Pe langa noua locatie deosebita de eveniment, padurea Caldarusani, in care aveti ocazia sa va bucurati din plin de aceasta luna a florilor, in pachetele de participare sunt incluse toate serviciile oferite de echipa MPG si partenerii, la un standard superior. Pentru a vedea care sunt acestea click aici.

Astazi este ultima zi in care va mai puteti inregistra cu taxa redusa de 89 de lei/persoana. Copiii beneficiaza de taxa unica de 45 lei/persoana pe toata durata inscrierilor.

La final, castigatorii curselor vor fi rasplatiti cu premii generoase.

Va asteptam sa va bucurati de trasee frumoase de alergare in natura!