Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Pachete atractive de start la URBATLON

9.06.2017 URBATLON Bucuresti

Pe langa atmosfera energizanta si cursa cu obstacole distractive, participantii la URBATLON, editia a 4-a, se vor bucura de un pachet de Start atractiv si de servicii la standarde ridicate.

Pachetul competitional include: un tricou din bumbac personalizat cu emblema URBATLON, numar de concurs si o banda care are cip unic de cronometrare, medalie de Finisher, un gel energizant de la GoldNutrition, un baton eco-vegan de la CANAH, un pachet gustos de Toortitzi. La finalul evenimentului, fiecare concurent va primi o portie gustoasa si hranitoare de paste Barilla, nr. 1 in Italia, in sos Barilla si o doza cu bautura racoritoare Ursus Cooler. 

Concurentii vor avea acces la mai multe servicii si facilitati disponibile in zona de Start/Finish, de la Arena Nationala, in cadrul evenimentului, printre care se numara puncte de alimentare si hidratare dotate cu apa, fructe si glucoza, vestiar, garderoba – pentru bagaje mici (rucsaci), servicii de cronometrare, asistenta medicala si Ambulanta oferite de partenerul medical SANADOR, securitate si sprijin din partea voluntarilor pe traseul de concurs, precum si servicii foto si video. Totodata, va fi asigurata o zona de relaxare in care participantii si sustinatorii lor vor avea acces la terasa, produse in regim catering si diferite oferte pregatite de sponsorii si partenerii evenimentului.

Cursa URBATLON, din 24 iunie, de la Arena Nationala, nu este una competitiva, dar fiecare concurent va purta o banda ce are cip de cronometrare, acestea fiind utile pentru evaluarea performantelor personale si realizarii unui clasament final general.

Scopul URBATLON este de a oferi prin sport tuturor amatorilor o experienta inedita, frumoasa si distractiva, la care poate lua parte oricine, indiferent de varsta sau abilitati.

Inscrierile se realizeaza online pe www.runfest.ro, in pagina dedicata evenimentului, si sunt deschise pana pe 21 iunie a.c., inclusiv.

Grabiti-va sa va rezervati un loc la startul aventurii urbane cu taxa redusa de participare, de 89 lei, valabila pana duminica, 11 iunie. Pentru inscrieri click aici.

La URBATLON ne bucuram de o super atmosfera sportiva si de experiente inedite!