Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Numere personalizate la RUNFEST - Bucharest After9Cross

12.07.2016 Bucharest After9Cross

Pe 22 iulie, seara, va asteapta o experienta inedita la evenimentul RUNFEST - Bucharest After9Cross, sustinut de Infinity Trophy in calitate de partener oficial, unde va veti bucura atat de miscare cat si de un cadru special amenajat si o atmosfera electrizanta. Curse de alergare de noapte, lumini si culori, muzica si multa energie!
 
Daca inca nu ati bifat casuta prezent la startul competitiei, va recomandam sa va grabiti pentru ca a mai ramas o saptamana de inscrieri, iar locurile sunt limitate.
 
Cei care vor rezerva locul in concursul Bucharest After9Cross si vor achita taxa de participare pana la finalul zilei de maine, 13 iulie 2016, se vor putea bucura de numere personalizate, pe care vor fi imprimate numele si prenumele lor.
 
Sunteti gata sa intrati in atmosfera evenimentului, ati repetat pasii de samba? Membrii Balasa Percussion Group sunt gata sa va ofere un super show!
 
Inscrierile sunt deschise online pana marti, 19 iulie, pe pagina dedicata competitiei RUNFEST - Bucharest After9Cross, iar pentru acces direct click aici
 
Va asteptam cu muzica, distractie si miscare la un concurs electrizant!