Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Natura face bine spiritului

17.05.2017 RACE TO NATURE Trail & Family Run

Daca iubiti alergarea, miscarea alaturi de prieteni, energia pe care v-o poate oferi o competitie sportiva atunci cu siguranta veti indragi cursele in natura! Nimic nu este mai revigorant decat o tura intr-un decor verde, in aer curat, pe cararile racoroase ale padurii. Cu cat natura e mai generoasa cu frumusetile sale, cu atat veti fi mai fericiti dupa o astfel de iesire.

Pe 28 mai 2017 la RACE TO NATURE Trail & Family Run veti alerga intr-o locatie noua, la numai 30 de km de Bucuresti, in mijlocul unei rezervatii naturale superbe: Gradistea - Caldarusani - Dridu, ce se intinde pe o suprafata de 6.642,30 de hectare!

Situata in sud-estul tarii, in judetele Ilfov si Ialomita, aceasta arie avifaunistica suprapusa sitului Natura 2000 - Gradistea - Caldarusani - Dridu, este o incantare pentru ochi cu rauri, mlastini, lacuri, paduri si pajisti cu flora si fauna salbatica adapostind diferite specii de pasari rare, precum lebada, starcul sau egreta. In vecinatatea sa gasiti monumente istorice, situri arheologice si lacasuri de cult.

Pentru cursele in natura din seria RUNFEST, va reamintim ca trebuie sa aveti echipament sportiv adecvat si incaltaminte cu talpa speciala pentru alergarea pe teren accidentat.

Atat in zona de Start/Finish cat si pe traseele de concurs, echipa MPG va asigura puncte de alimentare si hidratare pentru concurenti. Daca veti parcurge proba de semimaraton, va recomandam sa va asigurati necesarul de hidratare inainte de cursa si sa va opriti pe traseu la punctele in care voluntarii va vor oferi apa.

Nu uitati sa va asigurati ca sunteti pregatiti fizic pentru a desfasura cursele la care v-ati inscris. La zona de Start/Finish o echipa medicala profesionista va fi gata sa va ofere primul ajutor la nevoie.

Inscrierile sunt deschise pana miercuri, 24 mai, pe pagina competitiei iar pentru acces direct click aici.

Va asteptam sa va bucurati de miscare in mijlocul naturii!