Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Multumim sponsorilor si partenerilor curselor de la Cernica

21.04.2016 RACE TO NATURE Trail & Family Run
Foto: Ovidiu Salavastru

Peste 1.500 de concurenti, mici si mari, insotiti de familie, prieteni si colegi au luat parte pe 17 aprilie la RACE TO NATURE Trail & Family Run. Crosul de primavara desfasurat in padurea Cernica se afla la cea de a doua editie, fiind cel de-al saselea din seria de evenimente RUNFEST. Acesta s-a bucurat de o sustinere deosebita din partea sponsorilor si a partenerilor.

Evenimentul dedicat copiilor, KIDS RACES RUNFEST, a fost sustinut de Ion Tiriac Foundation, in calitate de partener oficial, si promovat de Itsy Bitsy FM, radioul oficial al copiilor. In cadrul curselor cu traseele speciale, de 1 si 2 kilometri, au avut ocazia sa se bucure de participare gratuita si sa faca miscare in natura 350 de copii, cu varste cuprinse intre 6 si 11 ani.

RACE TO NATURE Trail & Family Run s-a desfasurat cu sprijinul Running Warehouse Europe, partener oficial al evenimentului si partener shop al RUNFEST, si a fost sustinut de Kiss FM, radioul nr. 1 din tara, in calitate de partener media oficial al sistemului de alergare, si de eJobs, partener de recrutare, campion in recrutarea online din Romania.

Evenimentul a beneficiat si de suportul sponsorilor oficiali Barilla, pastele nr. 1 in Italia, Isostar, Wim Bosman, World Class si CIUC Natur Radler, care au oferit servicii, produse si premii, si a partenerului de locatie Extreme Park Cernica - Complexul Phoenix. Au contribuit la desfasurarea competitiei cu produse si premii sponsorii Carrefour, Nomasvello, iNES Group, GoldNutrition, Gustare Nevinovata de la Terrabisco, dar si cu servicii si consultanta de specialitate partenerul medical Scorseze Ambulanta si partenerii Asociatia Club Sportiv „ZSOLT GYONGYOSSY, educatie prin sport”, URBAN SA, ProENERG, ASVSU - Asociatia Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta, Brigada de Voluntari si ROMSILVA.

Ne ajuta sa promovam crosurile RUNFEST si sa va informam partenerii media principali INGA Media si Libertatea – RINGIER, alaturi de partenerii media Comunicatedepresa.ro, Asociatia Ro Club Maraton, Biciclistul, Revista Alerg.ro, Orasul Meu, Revista Running Mag, Sportivity, Acasa.ro, 4RUN, Edu-news, Romania Pozitiva, Sanatatea Media Group, Sportpici, UrbanKid.ro, Insport, SportsPlanner, Sportlocal.ro, blogurile 188bmp.com, Chineata.ro, 6pack.ro  si agentia de blogeri Kooperativa 2.0.

Ne-am bucurat de prezenta multor oameni de valoare, multi dintre acestia fosti sportivi de performanta, care sustin evenimentele RUNFEST in calitate de ambasadori: Gabriela Szabo, multipla campioana olimpica si mondiala la atletism, antrenorul emerit Zsolt Gyongyossy, Horatiu Dumitrescu, trainer la World Class Atlantis, Calin Novacescu, antrenor de fitness si instructor de arte martiale, dar si alergatorii de semimaratoane si maratoane Stelian Larga si Sorin Chineata. 

Le adresam multumiri tuturor sponsorilor, partenerilor si ambasadorilor pentru sustinere si pentru ca au contribuit la succesul acestui eveniment!