Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Momentele energizante de la URBATLON, surprinse in mii de fotografii!

28.06.2017 URBATLON Bucuresti
Foto: Ovidiu Salavastru

Sute de participanti s-au bucurat de o super editie a cursei fara egal, URBATLON, care a avut loc pe 24 iunie 2017 la Arena Nationala si in parcul Lia Manoliu!

Evenimentul, cu un format aparte, al carui scop este de a incuraja sportul si beneficiile sale, precum si distractia prin miscare, a oferit experiente frumoase tuturor participantilor. Pe durata competitiei, in care trebuiau sa parcurga un traseu de 5 km in alergare si de trecut prin 9 probe cu obstacole, concurentii au avut parte de momente pline de adrenalina, cu diferite provocari, unele solicitante, altele amuzante, dar si cu multe bucurii si surprize.

Toate aceste activitati sportive si experiente placute traite la URBATLON 2017 se regasesc in miile de poze realizate de fotografii talentanti, care au dat curs invitatiei noastre si carora dorim sa le adresam multe, multe multumiri!

Fotografiile au fost publicate in albume pe pagina Facebook RUNFEST si le regasiti accesand urmatoarele link-uri:

Va multumim tuturor pentru participare si implicare in cursa cu obstacole URBATLON 2017 si va asteptam cu likes, shares & feedback la frumoasele fotografii! Ne revedem la FOX TRAIL Half Marathon pe 2 septembrie, in padurea Baneasa!