Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Modificari ale traseelor de concurs

26.05.2017 RACE TO NATURE Trail & Family Run

In urma ploilor cazute in zona Caldarusani si pentru a evita portiunile cu noroi, membrii echipei MPG care se ocupa de amenajarea traseului, pentru competitia de alergare din 28 mai 2017, au facut o serie de modificari ale rutelor astfel incat experienta voastra sa fie cat mai placuta.

Traseele care au fost modificate sunt cele de 10 km si 21 km, prin ocolirea portiunilor care pot ridica probleme, insa nu a fost afectata lungimea lor. La sectiunea de Traseu din pagina competitiei RACE TO NATURE Trail & Family Run au fost adaptate hartile – Gpx – cu noile variante pentru cursele de alergare, pe care le puteti cerceta.

Totodata vor fi facute mici modificari si la pozitionarea punctelor de alimentare si hidratare de pe trasee care vor fi comunicate astazi in Ghidul participantului si la evenimentul din 28 mai, inainte de fiecare Start.

Totodata, va rugam sa consultati programul concursului  disponibil pe pagina competitiei de pe www.runfest.ro si distanta pe care o veti parcurge pana acolo, in functie de mijlocul de transport ales, si sa va alocati timp suficient pentru a ajunge la eveniment cu minim 30-45 de minute inainte de ora de Start! 

Va asteptam sa va bucurati de alergare in mijlocul naturii in padurea Caldarusani!