Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Miscare, veselie si voie buna la RUNFEST - Fuga pe ulita

22.11.2016 Fuga pe Ulita
Foto: Rares Gireada

La evenimentul RUNFEST - Fuga pe ulita ne-am bucurat din plin de libertatea de miscare, de o atmosfera frumoasa si vesela, de premii generoase la tombola, precum si de serviciile si beneficiile oferite de MPG alaturi de sponsorii si partenerii evenimentului care au contribuit din plin la succesul acestei competitii.

Prima editie a RUNFEST - Fuga pe ulita a fost sustinuta de Mega Image prin brandul Gusturi romanesti, in calitate de partener oficial, si de Henkel prin brandul Persil, in calitate de sponsor oficial.

Evenimentul a beneficiat de sprijinul Running Warehouse Europe, partener shop, alaturi de sponsorii oficiali Barilla, Isostar, Wim Bosman si de sponsorii iNES Group, Nomasvello, Toortitzi si Gustare Nevinovata. Totodata, au sustinut realizarea evenimentului urmatorii parteneri: Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti, Directia pentru Tineret si Sport a Municipiului Bucuresti, Primaria Municipiului Bucuresti, SANADOR, Urban SA, Ciuc Natur Radler, ProENERG, Asociatia Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta, Brigada de Voluntari si Asociatia “Zsolt Gyongyossy, educatie prin sport”.

Sustin spiritul sportiv si ne ajuta sa comunicam in permanenta si sa va informam Kiss FM, in calitate de partener media oficial al sistemului RUNFEST, alaturi de campionul in recrutarea online eJobs si de Inga Media si Libertatea, cu statutul de parteneri media principali, precum si de partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Asociatia Ro Club Maraton, Biciclistul, Revista Alerg.ro, Orasulm.eu, Revista Running Mag, IReporter, 4RUN, Edu-news, Romania Pozitiva, Sportlocal.ro, SportPici, Insport, SportsPlanner, Smartandhappychild.ro, blogurile 188bmp.com, Chineata.ro, Carmenalbisteanu.ro, 36fit.com, BikeFm.ro si agentia de bloggeri Kooperativa 2.0.

Au contribuit la reusita evenimentului: MC-ul Mihai Pali, DJ BiggieP alias Valeriu Mihai, Horatiu Dumitrescu, Personal Trainer Manager World Class Romania, Gabi Balasa impreuna cu membrii Balasa Percussion Group si invitatele sale Elena Stoica si Amalia Capruci, care ne-au incantat cu piesele interpretate la vioara si nai. 

Va multumim tuturor pentru ca ati fost alaturi de noi, pentru sustinere si pentru amintirile frumoase pe care le-am creat impreuna!