Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

ACS MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Mio Technology va rasplateste pasiunea pentru miscare

16.06.2017 URBATLON Bucuresti

Mio Technology, liderul pietei autohtone de dispozitive GPS, sponsor al URBATLON 2017, incurajeaza sportul prin participarea la o parte dintre cele mai importante competitii sportive organizate in acest an in Bucuresti, dar si in alte orase din tara.

Pentru ca pasiunea pentru miscare poate transforma o zi de weekend intr-o aventura fara egal, Mio Technology doreste sa o rasplateasca cu premii atractive si utile sportivilor in activitatea de zi cu zi.

Astfel la tombola de la finalul competitiei din 24 iunie a.c., concurentii au ocazia sa castige, prin tragere la sorti, 2 bratari fitness MiVia™ Essential 350 si un ceas MiVia™ Run 350. Tombola este destinata particioantilor prezenti la eveniment care, pentru a intra in posesia premiului, trebuie sa se prezinte cu numarul de concurs imediat de numele lor a fost strigat.

MiVia™ Essential 350 este prima bratara din lume cu senzor EKG, tehnologie inovatoare NASA EMD si functie pentru antrenarea respiratiei.

Bratara de fitness se sincronizeaza cu aplicatia Android sau iOS. Pasionatii de sport pot, de exemplu, sa atinga senzorul EKG cu un deget, timp de 2-10 secunde, pentru a-si monitoriza ritmul cardiac si timp de 30 de secunde sau doua minute pentru a primi o gama completa de informatii despre functiile corpului sau, incluzand informatii despre nivelul de energie, de stres sau varsta sistemului nervos autonom (ANS).

“Mivia Essential 350 este aliatul potrivit pentru sportivii amatori si cei profesionisti. Ne bucuram ca le vom putea oferi participantilor la URBATLON dispozitive care le vor fi de ajutor si in celelalte competitii la care vor participa”, a declarat Cosmin Dobranis, Country Director Mio pentru Romania si Ungaria.

Pe langa bratarile de fitness, Mio Technology a dezvoltat unele dintre cele mai avansate sisteme de navigatie disponibile astazi pe piata, axate pe noi tehnologii care corespund nevoilor utilizatorilor.