Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Creaza cont
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Mio Technology si MiVia™ sustin competitiile de alergare RUNFEST

30.03.2017 Hot Chocolate Race 10/5 K

Mio Technology, liderul pietei autohtone de dispozitive GPS, parte a companiei MiTAC International Corp si MiVia™ - noua marca de ceasuri sport si bratari fitness a grupului MiTAC, se alatura competitiilor RUNFEST in acest an pentru a sustine comunitatea sportivilor amatori.

Mio Technology si MiVia™ devin sponsorii celor sase evenimente MPG din calendarul de alergare RUNFEST 2017 si vor oferi castigatorilor, in urma unei tombole organizate la finalul competitiilor, bratari fitness MiVia Essential 350 si ceasuri MiVia Run 350, foarte utile in activitatile sportive.

MiVia Essential 350 este primul model de bratara fitness din lume pentru monitorizarea activitatii cu senzor EKG pentru citirea pulsului si tehnologie NASA EMD incorporata. NASA foloseste aceasta tehnologie pentru a anticipa micile schimbari ale rotatiei si revolutiei Pamantului afectate de fenomenele naturale, cum ar fi mareele si cutremurele. Tehnologia este utilizata pentru prima data pe un dispozitiv purtabil si ajuta la functionarea optima a indicelului de sanatate si a activitatii de masurare a respiratiei, caracteristici atat de necesare pentru activitatea unui sportiv.

Mio si MiVia incurajeaza persoanele care doresc sa incerce experiente noi, prin sport. Suntem incantati sa sustinem evenimentele din calendarul RUNFEST MPG Series din acest an si sa oferim astfel ocazia cat mai multor iubitori de miscare sa intre in contact cu noile bratari fitness MiVia Essential 350, instrumentul perfect pentru o viata sanatoasa si echilibrata”, a declarat Cosmin Dobranis, Country Director Mio pentru Romania si Ungaria.

Pe 8 aprilie, participantii la Hot Chocolate Race 10/5 k se vor bucura de miscare in aer liber si de atmosfera energizanta, in ritmuri de muzica. La finalul curselor, toti cei care au concurat vor avea ocazia sa castige una dintre cele trei bratari MiVia Essential 350 la tombola din cadrul evenimentului. In urma extragerii aleatorii, premiile se vor acorda imediat persoanelor anuntate care trebuie sa fie prezente si sa arate numarul de concurs.

In prezent, inscrierile sunt deschise online pe www.runfest.ro pentru Hot Chocolate Race 10/5 k si RACE TO NATURE Trail & Family Run.

Despre Mio Technology si MiVia™

Mio Technology este liderul pietei autohtone de dispozitive GPS si parte a companiei MiTAC International Corp. Mio dezvolta si promoveaza produse ce permit utilizatorilor sa beneficieze de cele mai noi dezvoltari tehnologice din domeniul serviciilor mobile. Compania a fost fondata in mai 2002 si desfasoara operatiuni pe pietele din Taiwan, China, Europa, America de Nord, Australia, Japonia si Coreea de Sud. Mio are in prezent peste 900 de angajati in intreaga lume si isi comercializeaza produsele in peste 38 de tari.  

MiVia™ ofera produse inovatoare destinate zonei de fitness si wellness, special create pentru persoanele care vor sa aiba sub control starea de sanatate. MiVia se bazeaza si pe tehnologia GPS pentru a oferi precizie in ceea ce priveste furnizarea datelor catre utilizatori. Mai multe informatii puteti gasi accesand www.mivia.com/ro/